Kilsvägen 29

Sparsör, Borås Se på karta

3 639 000 kr

Bostadstyp
Villa
Upplåtelseform
Äganderätt
Antal rum
6 rum
Boarea
138,8 m²
Tomtarea
830 m²
Driftkostnad
20 500 kr/år

Bo naturskönt nära Öresjö med staden inom räckhåll. Sparsör är ett bostadsområde inom tätort Fristad och passar er som uppskattar natur och fritid. Härifrån tar du dig in till centrala Borås på cirka 10 minuter med bil och till Fristad på ca 5 minuter. Det finns två förskolor, två lekplatser och två skolor för skolgång upp till och med årskurs 6 precis runt hörnet. Årskurs 7-9 finns i Fristad, dit man kan ta sig på cykel- och gångvägar. I Fristad som ligger cirka 3 kilometer bort finns ett utbud av bland annat vårdcentral, apotek, mataffär, bank, blomsteraffär, café och restaurang m.m. Från Fristad går dessutom tåg mot Borås och Herrljunga. På ca 5 minuters gångavstånd finns dessutom badplats intill Öresjö. Öresjö ser man från båda tomterna!

På denna tomt, om ca 830 kvm, har vi planerat för ett First Choice 2.0 Classic, ett välplanerat och stilfullt hus. Huset har ett rejält kök och vardagsrum tillsammans i en öppen och ljus planlösning. Tack vare att det är ett tvåplanshus, är det fullhöjd i alla delar av det övre planet, vilket ger mycket rymliga sovrum. Huset har en funktionell tvättstuga med plats för förvaring. Självklart kan du som köper tomten i samråd med oss välja annan hustyp efter tycke och smak om man har andra önskemål.

För mer information och diskussion om andra husalternativ går det även bra att kontakta Fredrik Palm på Mjöbäcksvillan 033-12 05 60.

Läs mer hos mäklaren
SkandiaMäklarna Borås