Kommande

Skogstorp 133

Spekeröd, Stenungsund Se på karta

4 975 000 kr

Bostadstyp
Villa
Upplåtelseform
Äganderätt
Antal rum
6 rum
Boarea
193 m²
Tomtarea
947 m²
Kommande

Här slipper du den långa byggprocessen men får ändå möjlighet att flytta in i helt nytt hus där du enkelt sätter din egen prägel.

Detta är en nyuppförd påkostad enplansvilla med generösa ytor. Huset är inte mindre än 193 kvm med en härlig känsla av ljus och rymd. Du kommer in i en stor hall i centrum av huset där du har en rejäl skjutdörrsgarderob. Framför dig har du det spatiösa köket och vardagsrummet i öppen och social lösning med gott om plats för familj och vänner. Arbetsköket skiljs av med en fin köksö som blir en naturlig samlingspunkt. Längst bort i vardagsrummet vetter glasdörrar ut mot altan och trädgård. I högra delen av huset finns ett rymligt föräldrasovrum med angränsande klädkammare. Den vänstra delen av huset passar bra för barn och vänner med ett vardagsrum och tre sovrum. Huset har också två generösa helkaklade badrum samt en välplanerad tvättstuga.

Spekeröd är en trivsam ort under utveckling och frammarsch. Här finns skola till och med årskurs sex och i området planeras bebyggelse både för boende och handel. Du har nära till Stora Höga med shopping, mataffär, vårdcentral och apotek. Här pendlar du enkelt oavsett om du väljer tåg, buss eller bil. På kort avstånd finns havet med härliga badplatser och också Svartedalen med underbar natur och insjöar. Golfbanan är inte heller långt bort.

Läs mer hos mäklaren
Svensk Fastighetsförmedling Stenungsund

Kommande försäljning

Bostaden kommer snart att vara till salu. Inga visningstider finns än så länge. Kontakta mäklaren för mer information.