Gustav Trolles Väg 1

Stäket, Järfälla Karta & restider

5 995 000 kr
VillaVilla

Inbäddad i lummig grönska finner vi denna ljusa och mycket trevliga enplansvilla med pool och en barnvänlig tomt. Huset är löpande underhållet och nuvarande ägare har renoverat villan med stor omsorg och en smakfull inredning. Här får ni både livskvalité och ett modernt boende där man vill slå sig till ro. Det trivsamma allrummet har hög mysfaktor med öppen spis och det fantastiska uterummet/matrummet nyttjas året runt. Huset har genomgående generösa fönsterpartier med ett härligt ljusinsläpp som skapar en lugn atmosfär.

Stor och barnvänlig tomt om hela 1165 kvm med pool och förberett för ett spabad. På tomten finns ett gästhus om 25 kvm med stor potential. Rymligt garage, dessutom plats för ytterligare bilar på den egna uppfarten.
I Stäket bor du nära naturen. Järvafältet, Görvälns naturreservat och Ängsjö friluftsområde är stora naturområden med möjlighet till motion och rekreation. Närheten till Mälaren innebär att det finns goda möjligheter att ta sig ett dopp en varm sommardag, eller en skridskotur när isen har lagt sig på vintern. Grundskola och förskola finns på gångavstånd. 5 minuter från huset avgår buss 548 mot Kallhäll C där du har förbindelse med pendeltåget.
Missa inte chansen att förvärva detta unika boende!

Välkommen hem!

Läs mer om bostaden hos mäklaren
Bostadstyp
Friliggande villa
Boarea
140 m²
Tomtarea
1 165 m² tomt
Antal rum
6 rum
Driftkostnad
37 300 kr/år
Byggår
1991
Räkna på boendet
Notar

Räkna på ditt nya boende

Se vad det kostar dig per månad att bo på Gustav Trolles Väg 1 och skaffa lånelöfte nu.

Pris
5 995 000 kr
Driftkostnad
37 300 kr/år

Statistik

3 519
besök på Hemnet
Bostaden publicerades för 14 dagar sedan, den 11 maj 2018. Besök på Hemnet avser hemnet.se och Hemnets mobilappar.

Få fler besök till din annons

illustration_step9
Jämför själv med slutpriser på andra villor som sålts.

Liknande bostäder till salu

Guider & Tips