Rapsvägen 12

Stehag, Eslöv Se på karta

3 995 000 kr

Budgivning pågår
Bostadstyp
Villa
Upplåtelseform
Äganderätt
Antal rum
6 rum
Boarea
210 m²
Tomtarea
956 m²
Byggår
2019
Driftkostnad
23 500 kr/år
Antal besök
7 437
Dagar på Hemnet
20

Här i Stehag på Rapsvägen 12 hittar vi detta nybyggda. moderna och stilsäkra 1,5-planshus med väl tilltagen takhöjd, generöst öppna sociala ytor och genomtänkt planritning.
Bottenvåning:
När vi kommer in i huset så möts vi av en ljus hall öppen upp mot andra våningen med lika tålig som snygg klinker och en trappa mot ovanvåningen i ek, från hallen bjud vi vidare in i husets stora sociala yta på bottenvåningen där ljusa väggar möter fint parkettgolv och där stora fönsterpartier ger fina ljusinsläpp, här finner vi även via glasade skjutdörrar utgången till den fina under tak placerade uteplatsen.
I anslutning till vardagsrummet ligger det fint öppna och högklassigt utrustade köket med köksö innehållande häll och beredningsvask, bra arbetsytor i marmor samt högklassiga maskiner i huvudsak från SMEG. Golvet i köket är neutralt ljus och snygg klinker vilken ansluter fint till parketten i matplatsen.
Badrummet på bottenvåningen är kaklat i milt gråa toner med diskret marockansk inspiration i duschhörnan, bra förvaring finner vi både i det stora spegelskåpet och kommoden under handfatet samt i kompletteringsskåpet längre in.
Bottenvåningen erbjuder även ett fint sovrum med vårlikt tapetserade väggar och bra utrymmen både för dubbelsäng och förvaring samt ett grovkök med egen ingång som inrymmer vask, tvättstuga och teknikdel.
Ovanvåning:
När vi kommer upp till ovanvåningen via den fina ektrappan möts vi direkt av det stora allrummet med sina generösa ytor är lika flexibelt som användbart med fint ljusinsläpp från både takkupan och de fönster som sitter i den öppna trapphallen. Ljusa väggar och fint golv gör användbarheten maximal.
Vidare finner vi på ovanvåningen 3 bra sovrum, ett något större som flankeras av egen klädkammare och 2 lika stora sovrum traditionellt använda till barnrum men när man är de första som bor i huset bestämmer man själv helt fritt.
Ovanvåningens badrum gå i samma toner som bottenvåningens och även här erbjuds duschhörna (möjlighet finns att ersätta denna med ett badkar), här finner vi även dubbla handfat för tillfällena när hela familjen ska iväg på en gång och rejäl förvaring i kombinationen av spegelskåp och kommod.

Här finns med andra ord ett helt hus att fylla med liv, rörelse och boende.

Läs mer hos mäklaren
BoDirekt