Kvartsstigen 11

Stenhamra, Ekerö Karta & restider

6 750 000 kr
VillaVilla Nyproduktion 

Nybyggt enplanshus med exklusiva materialval, öppen planlösning, 2,70 i takhöjd och härlig rymd! Husets hjärta består av den fantastiska umgängesdelen som omfattar närmare 70 kvm. Här erbjudes mycket generösa fönsterpartier med skjutdörrar mot trädäck, pool och trädgård. I rummets bakre del återfinns ett vackert vinkelkök med gott om förvaring och bra arbetsytor. I anslutning till rummet ligger husets stora master bedroom med rymligt dressing room, access till eget duschrum samt utgång till trädgården. Husets genomtänkta barndel är separerad från umgängesdelen genom breda pardörrar. I denna del av huset finns 3 bra sovrum, allrum med utgång till trädgården samt ett rymligt badrum.

Huset uppförs med en mycket hög standard. Köket har vita släta luckor från Marbodal, svarta stenbänkar och den maskinella utrustningen är i rostfritt utförande från Miele. Samtliga våtutrymmen har vitkaklade väggar och svarta klinkergolv. De övriga rummens golv består av breda vackra ekplankor. Tvättstugan har tvättmaskin och torktumlare från Miele. I huset finns gott om infällda LED-spotlights i släta tak och samtliga väggar är vitmålade.

På tomten finns även en carport med förrådsdel och infart och gångar består av marksten. På husets trädgårdssida finns en pool omgärdad av ett generöst trädäck. Poolen har gjuten bottenplatta, och väggarna är uppförda med Thermomur. Poolen har pooltak och den värms upp genom en luftvärmepump.

Läs mer om bostaden hos mäklaren
Bostadstyp
Villa
Boarea
166 m²
Tomtarea
1 219 m² tomt
Antal rum
6 rum
Räkna på boendet
Svensk Fastighetsförmedling Ekerö

Räkna på ditt nya boende

Se vad det kostar dig per månad att bo på Kvartsstigen 11 och skaffa lånelöfte nu.

Pris
6 750 000 kr

Statistik

5 663
besök på Hemnet
Bostaden publicerades för 29 dagar sedan, den 22 maj 2018. Besök på Hemnet avser hemnet.se och Hemnets mobilappar.

Få fler besök till din annons

illustration_step9
Jämför själv med slutpriser på andra villor som sålts.

Liknande bostäder till salu

Guider & Tips