Persdalavägen 42-4

Stora Köpinge, Ystad Se på karta

3 195 000 kr

Budgivning pågår
Bostadstyp
Villa
Upplåtelseform
Äganderätt
Antal rum
6 rum
Boarea
170 m²
Biarea
70 m²
Tomtarea
1,3 ha
Byggår
1929
Driftkostnad
25 873 kr/år
Antal besök
16 961
Dagar på Hemnet
22

Med endast sju minuters körväg in till Köpingebro där grundskola från 0-6:e klass, en välsorterad liten Ica-butik , pizzerior och tågstation finns ligger denna charmfulla lilla gård lantligt men nära. I Stora Köpinge finns dessutom en inredningsbutik och fiskrökeri. Belägen vid en liten väg precis utanför byn är läget lugnt och ostört från större landsvägar, dock går pågatåget förbi max. två gånger i timmen.

Det vackra tegelhusets ytor är disponerade på ett plan med möjlighet att inreda den generösa vinden om så önskas. Vardagsrummet med magnifik takhöjd nås en halv trappa ned och påminner om husets ursprung som mejeri. Golvet är belagt med snyggt klinkers där det marockanska mönstret kommer till sin fulla rätt mot de vitputsade väggarna. Rummet möbleras enkelt med flera möblemang och om vinterhalvåret tänds en stämningsfull brasa upp i kaminen. Även i övriga rum är takhöjden väl tilltagen och bevarade originaldetaljer så som spegeldörrar återfinns.

Köket är inrett i lantlig stil som harmoniserar med husets karaktär och i sovrummen samt matrum ligger mjuka och sköna trägolv som bara blir vackrare med åren. På gården har det tidigare funnits hästar uppstallade och såväl boxarna som hagarna finns kvar för dig som önskar hålla djur. Till fastigheten ingår även ett fiskekort till Nybroån.
Detta är ett hem utöver det ordinära, en bostad med historia och själ.
För dig som söker livskvalitén på landet, året runt eller säsongsvis, välkomna!

Läs mer hos mäklaren
Bjurfors Ystad

Kontakta mäklaren

Alexandra Nilsson

Bjurfors Ystad
Mäklare Alexandra Nilsson, Bjurfors Ystad
0701646700