Nyproduktion

Vargstigen 2

Storängen, Karlskoga kommun Se på karta

4 295 000 kr

Bostadstyp
Villa
Upplåtelseform
Äganderätt
Antal rum
6 rum
Boarea
145 m²
Biarea
33,6 m²
Tomtarea
990 m²
Byggår
2022
Driftkostnad
32 583 kr/år
Nyproduktion

På Vargstigen 2 hittar du denna helt nyproducerade villa om sex rum och kök. Här erbjuds möjligheten att bo i ett modernt, luftigt och öppet hem med bra planlösning, hög materiell standard och generös takhöjd. 

Det som framför allt sticker ut i detta hus är det öppna och underbara köket med bra förvaringsmöjligheter, en trevlig köksö och öppen planlösning mot vardagsrummet och dess härliga takhöjd och stora fönsterpartier. Husets ena sida erbjuder ett allrum, tre sovrum samt ett duschrum - perfekt utrymme för barnen. Den andra delen av huset erbjuder ett större sovrum med tillhörande walk in closet samt toalett och dusch en suite. I övrigt finns en groventré där man stiger in i tvättstugan, perfekt när barnen har leriga kläder! I anslutning till tvättstugan finns garaget vilket gör det bekvämt att åka iväg till jobbet kalla vinterdagar eftersom du kan ta dig till bilen inifrån.

Vargstigen 2 är belägen i ett mycket populärt område bland barnfamiljer. Här finns exempelvis storängens handelsområde och förskola ett stenkast från huset och naturen, motionsspår och badplats ligger en promenad bort.
Välkomna på visning!

Läs mer om bostaden
Svensk Fastighetsförmedling Karlskoga

Kontakt

Angelica Karlsson

Svensk Fastighetsförmedling Karlskoga
Mäklare Angelica Karlsson, Svensk Fastighetsförmedling Karlskoga