Alpbacken 4A

Stortorp, Huddinge kommun Se på karta

12 750 000 kr

Bostadstyp
Villa
Upplåtelseform
Äganderätt
Antal rum
6 rum
Boarea
201 m²
Tomtarea
818 m²
Byggår
2022
Driftkostnad
35 600 kr/år

Vill du bo i din drömvilla och samtidigt ha strålande sjöutsikt? Söker du en villa utöver det vanliga? Från denna högt belägna fastighet bjuds man på en enorm utsikt med ett fantastiskt skådespel av naturen, något som man aldrig kan tröttna av! Till detta en rejäl familjevilla på totalt 6 rum och kök som noga planerats utifrån platsen med stora fönsterpartier mot sjön Drevviken. Planlösningen är genomtänkt med fokus på både ett representativt hem såväl som ett hemtrevligt hus för familjen. Här bor du på en av dom högst beläga tomterna i Stortorp. Låga driftskostnader med genomgående vattenburen golvvärme samt solpaneler på taket.

Välkommen hem till ett exklusivt hus som smälter in i miljön. Naturen runt huset är underbar och sköter sig lite själv. Här finns även stora träaltaner, samt planteringar som enklast sker i krukor. Här kan ni leva er dröm och möjligheterna är många.

Naturtomten är på 818 kvm och ligger längst upp på en lugn återvändsgata. Tomten är ljuvlig med fina platser och möjligheter för alla i familjen. Tack vare det höga fina läget finns det alltid sol någonstans på tomten.

Villan är under uppförande så en köpare kan vara med och påverka materialval och design i detta skede.

Alpbacken 4A har en underbar utsikt över sjön Drevviken samt helt insynsskyddade uteplaser i bästa solläge! Stortorp är ett attraktivt villaområde där man bor nära både badsjö med sandstränder (detta hus har ca 200 meter till närmaste badplats), härliga strövområden och bra bussförbindelser till både Farsta och även söderut mot Trångsund/Länna. Samtidigt är den endast ca 15 minuter med bil till city. Pendeltåg finns i Trångsunds Centrum samt Farsta Strand. Det finns även gott om förskolor och två populära grundskolor. Dessutom finns det många fina naturområden och flera idrottsföreningar.

Läs mer hos mäklaren
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Huddinge

Kontakta mäklaren

Mikael Öberg

Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Huddinge
Mäklare Mikael Öberg, Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Huddinge
0733-54 01 94