Vattgårdsvägen 10

Storvreta, Uppsala kommun Se på karta

3 995 000 kr

Bostadstyp
Villa
Upplåtelseform
Äganderätt
Antal rum
6 rum
Boarea
138 m²
Biarea
130 m²
Tomtarea
1 021 m²
Byggår
1962
Energiklass
D
Driftkostnad
43 000 kr/år
Antal besök
1 991

Nu ges chansen att förvärva en av de eftertraktade villorna på Vattgårdsvägen i hjärtat av Storvreta. Är du ute efter en villa med generösa ytor, garage och enorm potential har du hittat rätt.

Här bor man i ett mysigt och trivsamt område med lugna kvarter. I närområdet finns både förskola, ICA Solen, restaurang, möbelbutik och in till Storvretas lilla centrum tar man sig på någon minut med cykel eller en kortare promenad. Storvreta är ett mycket populärt och trivsamt samhälle med goda kommunikationer ca 15 minuters bilfärd utanför Uppsala. Samhället är välkänt för sin lugna atmosfär och barnvänliga miljö. Ni har även naturen strax runt hörnet med närhet till både fina löpspår och vintertid uppkörda skidspår. Detta är ett utmärkt pendlarläge där Upptåget tar en in till Uppsala city på cirka 10 minuter och det är även enkelt att ta bilen via påfart till E4:an.

På husets entréplan erbjuds generösa sociala ytor och rummen är fördelade med hall, kök, matplats, 3st rymliga sovrum, ett halv-rum samt ett stort vardagsrum. På våningsplanet finns även ett badrum. I källaren erbjuds en rejäl gillestuga och förvaring i flera förrådsutrymmen. I källaren erbjuds även ett badrum samt bastu och tvättstuga.

Lummig och välskött trädgård med flera buskar och träd samt solig uteplats som nås från kök och ett av sovrummen.

Huset är förberett för att ansluta sig till fiber.

Välkommen hem!

Läs mer hos mäklaren
SkandiaMäklarna Uppsala

Kontakta mäklaren

Mikael Blom

SkandiaMäklarna Uppsala
Mäklare Mikael Blom, SkandiaMäklarna Uppsala
073-530 00 96

Visningstider

För bokad eller privat visning sker anmälan hos mäklaren.