Björktorpsvägen 47

Strängnäs, Strängnäs Se på karta

2 990 000 kr

Bostadstyp
Villa
Upplåtelseform
Äganderätt
Antal rum
6 rum
Boarea
155 m²
Tomtarea
2 184 m²
Uteplats
Ja
Byggår
1994
Driftkostnad
39 504 kr/år
Antal besök
10 831
Dagar på Hemnet
26

Detta tvåplanshus erbjuder ett hemtrevligt och unikt boende i genomgående gott skick. Här erbjuds en skön karaktär, fina ljusinsläpp och bra planlösning.

En välkomnande stor, öppen och lättmöblerad hall med klädhängare och gott om plats för jackor och skor. På entréplan i anslutning till hallen finns två stycken sovrum samt ett kontor eller om du så vill ett mindre sovrum/gästrum. Vidare in i hallen finner du en wc samt duschrummet som även används som husets tvättstuga. Det lantliga och hemtrevliga köket är ljust och har en skön känsla, fönster mot tomten och uteplatsen, bra förvaringsmöjligheter och plats för matbord och stolar.
Vidare in finns två till mycket bra sovrum, varav det ena har ett wc i direkt anslutning till sovrummet. Det charmiga och stora vardagsrummet med öppet upp i nock har ett skönt ljusinsläpp och härliga umgängesytor.

Till fastigheten hör en lättskött trädgårds/naturtomt med många soltimmar. Här finns dessutom en carport med plats för förvaring och bil. Huset bjuder både på en mysig och takad uteplats med lättmöblerade ytor, trädäck och plats för matbord och stolar samt en lite mindre men trevlig uteplats med utgång från ett av sovrummen här finns plats för ett mindre bord. På tomten finns även ett förråd som idag används som en bostad åt två stycken grisar.

Läs mer hos mäklaren
Svensk Fastighetsförmedling Strängnäs

Visningstider

Observera att många visningar kräver föranmälan. Kontakta mäklaren för mer information.
  • 22
    maj
    Lör 22 maj kl. 11:30–12:10
    Vänligen anmäl er till önskad period på vår hemsida, Välkommen!
För bokad eller privat visning sker anmälan hos mäklaren.