Djäknegatan 10

Strängnäs, Strängnäs kommun Se på karta

3 995 000 kr

Bostadstyp
Villa
Upplåtelseform
Äganderätt
Antal rum
6 rum
Boarea
150 m²
Biarea
100 m²
Tomtarea
378 m²
Byggår
1976
Driftkostnad
54 600 kr/år

Välkommen till en stadsidyll med Bullerbykänsla! Nu erbjuds en rymlig villa med fantastiskt läge -knappt 5 minuters promenad till Stockholmståget vid Strängnäs resecentrum och lika nära till Mälarens vatten och småbåtshamnen.

Längs grusade gångar ligger en liten grupp rödmålade villor där garaget i länga bildar en lugn och avskärmad innergård med lekplats för barnen. Här finns möjligheternas hus med fem sovrum och bra sällskapsytor- en fin och flexibel planlösning som kan erbjuda ytterligare sovrum om så önskas. På entréplan finns kök, vardagsrum och ett av sovrummen. Övervåningen har fyra sovrum, hall och klädkammare. En källare ger fler möjligheter och rymmer idag gillestuga, hobbyrum och bastu. En alldeles lagom stor trädgårdstomt med buskar och gräsmatta finns för barnens lekar och soliga dagar ute.

Villan är besiktigad (se protokoll) och har ett allmänt renoveringsbehov. Här kan du som vill få möjlighet att skapa din alldeles egna drömvilla med ett sällsynt bra läge i centrala Strängnäs!

Förutom goda kommunikationer och Mälaren ett ögonblick bort ligger stadens centrum med restauranger och shopping på promenadavstånd. Strängnäs präglas av Mälaren med båtliv sommartid och mycket fina naturområden. Det finns ett stort utbud av populära skolor, kultur- och fritidsaktiviteter för hela familjen.

Varmt välkommen att boka dig på visning via mäklarens hemsida!

Läs mer hos mäklaren
HEM & Fritidsmäklaren

Kontakta mäklaren

Helena Ekström

HEM & Fritidsmäklaren
Mäklare Helena Ekström, HEM & Fritidsmäklaren
070-828 73 55