Sekatörsslingan 93

Strömsbro, Gävle kommun Se på karta

3 295 000 kr

Bostadstyp
Villa
Upplåtelseform
Bostadsrätt
Antal rum
6 rum
Boarea
135 m²
Uteplats
Ja
Byggår
2020
Förening
BRF Strömsbro Trädgårdar
Om föreningen
Avgift
5 195 kr/mån
Driftkostnad
25 476 kr/år
Antal besök
2 558

Nu finns möjlighet att förvärva ett av de få fristående Panghusen i slutsålda, efterfrågade området Strömsbro trädgårdar. Obs! Brf Strömsbro Trädgårdar är den enda av de tre föreningarna inom samma område som inte behövt höja avgiften från och med årsskiftet.

Huset ingår i etapp 1 i Brf Strömsbro Trädgårdar och färdigställdes under 2020. Toppfint, modernt boende med stilren finish, stora fönster med snygga, svarta spröjs och genomgående högkvalitativa materialval. Mycket bra läge i området med baksidans fina uteplats i fritt, härligt sydväst läge med sol mer eller mindre hela dagen samt stenlagd uteplats vid entrén. Husets nedervåning är genomgående målad i en behaglig sandfärgad ton och sovrummen på övervåningen är alla målade i trivsamma kulörer. Ett av sovrummen har omvandlats till stor och praktisk klädkammare med flertalet garderober som ger ordentligt med klädförvaring och hallen har optimerats med specialbyggd, platsbyggd garderobsförvaring med sittbänk. Mycket välskött och omtyckt förening som har koll på vad dom håller på med. Plats för hela tre bilar på uppfarten och väl tilltaget förråd i anslutning till uteplatsen!


Läget vid gamla Handelsträdgården är mycket attraktivt med närhet till naturen, skola och fina anläggningar i området som exempelvis Skidstavallen, Testebovallen, Curlinghallen och Hille IP. För den golfintresserade ligger Gävle Golfklubb på mycket kort avstånd. Avstånden är dessutom korta både till city och havet vid Engeltofta som ligger ca 5 km bort.

Tveka inte på att anmäla dig på visning av denna toppfina boende!

Läs mer hos mäklaren
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Gävle

Kontakta mäklaren

Serhat Bag

Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Gävle
Mäklare Serhat Bag, Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Gävle
0734-33 97 92

Visningstider

För bokad eller privat visning sker anmälan hos mäklaren.