Amaliagatan 35

Strömsund, Strömsunds kommun Se på karta

1 575 000 kr

Bostadstyp
Villa
Upplåtelseform
Äganderätt
Antal rum
6 rum
Boarea
103 m²
Biarea
103 m²
Tomtarea
1 198 m²
Byggår
1965
Driftkostnad
42 949 kr/år
Antal besök
2 545
Dagar på Hemnet
14

Här välkomnas ni till det perfekta huset för den större familjen. Ett välskött hus med ljusa moderna färger, härliga umgängesytor och ypperligt läge. Huset erbjuder bl.a. fyra sovrum, vardagsrum med eldstad, rymligt kök, renoverat badrum, renoverad tvättstuga och en relaxavdelning med bastu. På fastigheten finns även ett garage med förrådsdel och carport.

Det finns två entrér till huset, en groventré från gavelsidan, och en huvudentré på framsidan som välkomnar er in i huset. Entréplanet bjuder på en rymlig hall, kök med matplats och stort skafferi, vardagsrum med eldstad och utgång till altan, renoverat badrum, tre sovrum och en groventré med hall. Källarplanet är inrett med gillestuga, sovrum, tvättstuga, relaxavdelning med bastu och förrådsutrymmen. I tvättstugan sitter en bergvärmepump som gör livet enkelt och ger lägre uppvärmningskostnad.

Större renoveringar har gjorts de senaste åren såsom ny träpanel på fasad, nya treglasfönster och ytterdörrar, nytt tak på hus och garage/carport, ny elstyrd port i garage, ny utebelysning på hus och garage/carport, sockelskivor på huset och fiber indraget.

Tomten är inramad med staket och här finns härliga ytor för barn med spring i benen och plats finns för studsmatta samt lekstuga. Nedanför tomten finns en större öppnare yta som gör att det blir luftigt och ljust mellan fastigheterna. Infarten är asfalterad och plats finns för två bilar i carport.

Bor man i Strömsund är det nära till service. Inom bara några hundra meter finns mataffär, hälsocentral, förskola och grundskola för f-6 och inom ca 10 minuters promenad finns gymnasium, bibliotek och centrum med välsorterad handel.

Ta tillfället i akt och bli ägare till ett välrenoverat hus med trivsamt läge!

Läs mer hos mäklaren
Storsjömäklarna AB

Kontakta mäklaren

Marcus Ahlqvist

Storsjömäklarna AB
Mäklare Marcus Ahlqvist, Storsjömäklarna AB
072-740 65 55

Visningstider

För bokad eller privat visning sker anmälan hos mäklaren.