Gnejsvägen 24

Stuvsta - Snättringe, Huddinge Karta & restider

6 475 000 kr
VillaVilla

På Gnejsvägen 24 presenteras denna högt belägna familjevilla i mexitegel. Villan har en smart planlösning samt stilfullt inredda rum med exklusiva materialval. Exteriört erbjuds ett insynsskyddat drömläge med en solsäker terrass i sydväst, ett isolerat uterum samt en prunkande trädgård. Välkomna!

Bilen parkeras i garage eller på den rymliga uppfarten med plats för såväl era som era middagsgästers bilar. Den generöst tilltagna uppfarten rymmer tre bilar samt en husbil eller husvagn. En imponerande trappa leder fram till villan. De uppvärmda trappstegen säkerställer att ni gör en torrskodd entré. Stig upp på en takbelagd uteplats och öppna dörren till ert nya hem.

Bakom ytterdörren väntar en välkomnande hall. Direkt till vänster finner ni en rymlig garderob till förvaring av ytterplagg och accessoarer. Hallens väggar och golv går i ljusa nyanser och det blanka klinkergolvet har behaglig golvvärme installerad. Härifrån går trappan som leder till det övre planet. Längre in i hallen finns garderob, klädkammare samt skafferi.

Köket ligger på villans övre plan och har släta fronter samt mörkt kakel ovanför bänkskiva i blue pearl-granit. Den praktiska utformningen längs två motsatta sidor gör att familjens mästerkock alltid har redskapen inom en armlängds avstånd. Belysningen utgörs av stilfullt infällda spotlights i taket. Vitvarorna kommer från Miele (2017) och den maskinella utrustningen består av spishäll i vinkel (Smeg), takhängd fläkt, varmluftsugn, kyl och frys samt diskmaskin. Matplatsen utgörs av ett granitbord invid fönster i sydväst.

Vardagsrummet förenas med köket i en öppen planlösning och har golv belagt med klassisk fiskbensparkett. Den ena delen lämpar sig ypperligt för ett salongsbord och den andra för sektionssoffa samt mediautrustning.

Från vardagsrummet nås ett stort isolerat uterum med klinkergolv och golvvärme som renoverades 2018. Ett skjutdörrsparti leder vidare till en altan med trappa till den lummiga trädgården. Växtligheten utgörs bland annat av plommon- och äppelträd samt prunkande rabatter och buskar. En del av trädgården utgörs av skogstomt, där ni kan plocka blåbär till efterrätten.

Tomtgränsen utgörs av skog som är rik på lingon och matsvamp. I trädgården fröjdas barnen över en lekstuga av större modell och den med gröna fingrar förfogar över ett växthus. På fastighetens framsida står en delvis takbelagd uteplats med en integrerad bubbelpool. En mycket väl tilltagen terrassbalkong med rostfritt glasräcke (2014) bjuder på vackra vyer från villans övre plan. Terrassen har klinkergolv och nås från köket respektive ett av sovrummen.

Vidare interiört väntar fem möjliga sovrum - tre på entréplanet och två på övre planet. Sovrummens golv utgörs av ekparkett. De tre sovrummen på entréplanet är utrustade med inbyggnadsgarderober till förvaring av klädkollektionen. Ett av rummen har utgång mot framsidans uteplats och ett annat får lyxen av en egen braskamin. De två sovrummen på övre plan är inredda med varsin inbyggnadsgarderob. På entréplanet ligger därtill ett hobbyrum för den händige.

Badrummet är beläget på övre plan. Inredningen är påkostad och renovering genomfördes 2017. Väggarna utgörs av vitt kakel och golvet av dekorativt mönstrat klinker. I taket sitter infällda spotlights och naturligt ljusinsläpp ges via fönster. Utrustningen består av väggfast wc, dusch med glasdörrar, handdukstork och handfat samt ett häftigt badkar som pricken över i:et. En trappa ner ligger en elegant gästtoale

Läs mer hos mäklaren
Bostadstyp
Friliggande villa
Boarea
187 m²
Biarea
6 m²
Tomtarea
1 202 m² tomt
Antal rum
6 rum
Byggår
1968
Räkna på boendet

Räkna på ditt nya boende

Se vad det kostar dig per månad att bo på Gnejsvägen 24 och skaffa lånelöfte nu.

Pris
6 475 000 kr

Statistik

6 393
besök på Hemnet
Bostaden publicerades för 15 dagar sedan, den 8 september 2018. Besök på Hemnet avser hemnet.se och Hemnets mobilappar.

Är det här din bostad?

Reklam för Säljkollen visad på en mobil och i en webbläsare

Med Säljkollen får du veta mer om hur det går för din bostadsannons på Hemnet.

Gå till Säljkollen
illustration_step9
Jämför själv med slutpriser på andra villor som sålts.

Liknande bostäder till salu

Guider & Tips