Östra Sundskogsvägen 71

Sund/Sundsstrand, Uddevalla kommun Se på karta

5 750 000 kr

Bostadstyp
Villa
Upplåtelseform
Äganderätt
Antal rum
6 rum
Boarea
152 m²
Biarea
34 m²
Tomtarea
825 m²
Byggår
2019
Driftkostnad
37 725 kr/år

Högst upp på toppen av omtalade Sundsstrand väntar ett magiskt läge med vackra vyer, kvällssol och ett nybyggt villakvarter. Här bor ni ostört i lugna omgivningar där ni antingen väljer att bada i sundet nedanför eller i någon av de intilligande badplatserna. Uteplatser i flera väderstreck låter er lapa sol i stort sett hela dagen, och mot horisonten stoltserar Uddevallabron och Byfjorden som om det vore en tavla! Den inhägnade baksidan bjuder på en underbar insynsskyddad altan med solnedgången framför era ögon och passar utmärkt för flera härliga grillkvällar.

Med sina 152 kvadratmeter erbjuder er nya adress ett praktiskt 2-planshus från LB-hus byggt 2019 med smakfulla materialval. Här disponerar ni över ett påkostat kök från Ballingslöv, groventré med optimala tvättmöjligheter, helkaklade badrum, fantastiska sällskapsytor samt fyra fina sovrum varav ena är masterbedroom med egen en suite! Ett mycket välplanerat hus med ett läge som behöver ses och upplevas på plats.

Sundsstrand är ett ständigt expanderande område med flera nybyggda småhus i familjevänliga kvarter. Här bor du nära havet och naturen. Under de varma sommarmånaderna finns det gott om trevliga badvikar och stränder där ni kan ta er ett svalkande dopp. Goda pendlingsmöjligheter finns på denna ort och du tar dig snabbt både norr och söderut via väg E6. Förskola och dygnetrunt butik finns på gångavstånd och skola inom bilavstånd.

Varmt välkommen att kontakta mäklaren för att boka en visning!

Läs mer hos mäklaren
Fastighetsbyrån Uddevalla

Kontakta mäklaren

Marlene Bodin-Sjöberg

Fastighetsbyrån Uddevalla
Mäklare Marlene Bodin-Sjöberg, Fastighetsbyrån Uddevalla
070-301 04 14

Visningstider

För bokad eller privat visning sker anmälan hos mäklaren.
Här kommer budgivning med BankID att erbjudas