Västra Sundskogsvägen 17

Sund/sundstrand, Uddevalla Se på karta

5 650 000 kr

Bostadstyp
Villa
Upplåtelseform
Äganderätt
Antal rum
6 rum
Boarea
138 m²
Biarea
50 m²
Tomtarea
797 m²
Byggår
2016
Antal besök
1 515
Dagar på Hemnet
1

Götenehus modellen Lövhem är ett välplanerat enplanshus i vinkel där huvudkroppen rymmer alla privata rum. Det lyxiga föräldrasovrummet ligger längst in, med egen klädkammare och eget badrum. I nära anslutning finns ett arbetsrum som även kan användas som sovrum. Mot entrésidan är barndelen placerad med ett eget allrum utanför, från allrummet är det även utgång till tvätt/groventré. I hallen finns en wc/ badkar. Öppenheten mellan hall, vardagsrum och kök skapar utmärkta sällskapsytor. Ryggåstaket i vardagsrum och kök har en höjd på 3,95 m. I vardagsrum finns även en braskamin. Från vardagsrum och kök finns tre utgångar till altan och trädgård och stora fönsterpartier som ger fin utsikt mot Byfjorden och ger en luftig känsla.
En stor altan om 100 kvm sveper runt hela framsidan av huset, samt en trädgård omsvept av en rosenhäck som blommar från maj- oktober. Utsikt över fjorden både från kök och vardagsrum. Köket är från Vedum och bänkskiva av massiv ek, vitvaror i rostfritt stål.
Dubbelgarage på 55 kvm där det ryms två bilar samt ett loft och förråd för förvaring. Förrådsdelen är även förberett för att bygga gäststuga med indraget avlopp, vatten och värme. Garaget har klinkers på golvet.
Välkommen på visning!

Läs mer hos mäklaren
Fastighetsbyrån Uddevalla

Visningstider

Observera att många visningar kräver föranmälan. Kontakta mäklaren för mer information.
För bokad eller privat visning sker anmälan hos mäklaren.