Åkerstrandsvägen 60

Sundom, Luleå kommun Se på karta

3 650 000 kr

Bostadstyp
Villa
Upplåtelseform
Äganderätt
Antal rum
6 rum
Boarea
140 m²
Tomtarea
4 001 m²
Byggår
2014
Driftkostnad
15 535 kr/år

Välkommen till mysiga Sundom och dess lantliga byakänsla! Kliv in i ett välplanerat hus på ca 140 m² med allt du behöver, så väl smart förvaringsyta som de funktioner som vardagen kräver. Köket, matplatsen och vardagsrummet ligger i öppen planlösning och samtliga rum har ett fint vitlaserat trätak som ger en härlig karaktär. Här finns även utgång till den trädäckade altanen som ligger i ett perdekt solläge. Sovrummen är fördelade med "master bedroom" som ligger direkt till höger du du kliver in genom ytterdörren, exklusivt med eget badrum och klädkammare. I den bortre änden av huset finns barnrumsdelen med två separata sovrum med tillhörande klädkammare, badrum med dusch samt allrum med plats för exempelvis soffa. Det finns även ett arbetsrum/sovrum i anslutning från vardagsrum. Kombinerad tvättstuga och groventré med tvättmaskin, arbetsbänk med tvättho och torkskåp.

Den friköpta tomten på 4 001 m² har ett öppet och fint läge som vackert ramas in av skog och ängsmark. På tomten finns det även ett nybyggt växthus/orangeri, fin gräsmatta, eldstad samt pallkragar med odlingsmöjligheter. På tomten finns det även möjlighet att uppföra ett garage i storlek efter behov.

Sundom är en vacker kustby som ligger cirka tre mil norr om Luleå centrum. Genom byn går den ursprungliga kustlandsvägen med anor från slutet av 1400-talet och som utgjorde Sveriges förbindelse med Finland. Här finns vacker landsbygd, badstrand och båthamn. Byn består av både fritidshusområden och bostadsområden med många barnfamiljer. Råneå ligger cirka 1,5 mil bort och här finns livsmedelsbutiker, apotek, badhus, utomhusbad och restaurang. I Persön finns LM-skola (F-6), förskola, café och bensinstation som säljer livsmedel.

Vad mer kan man önska sig? Välkommen att boka in dig på visning!

Läs mer hos mäklaren
MOHV Luleå

Kontakta mäklaren

Sandra Kluwetasch

MOHV Luleå
Mäklare Sandra Kluwetasch, MOHV Luleå
0725-55 04 28