Dejegatan 30

Svalliden, Oskarshamns kommun Se på karta

2 550 000 kr

Bostadstyp
Villa
Upplåtelseform
Äganderätt
Antal rum
6 rum
Boarea
161 m²
Biarea
59 m²
Tomtarea
1 131 m²
Byggår
1959
Driftkostnad
46 600 kr/år

Här kan vi presentera en rymlig tvåfamiljsvilla med en lummig trädgård i fina Svalliden! Här finns olika boendemöjligheter - antingen hyr man ut båda lägenheterna, bor i den ena själv och hyr ut den andra eller om man är ute efter många rum så gör man om huset för att passa en familj.

Huset innehåller nu två trerumslägenheter på ca 80 kvm vardera. Planlösningen för bostäderna är identiska med hall, två sovrum, kök, vardagsrum och badrum. De har en tilltalande standard med nyrenoverade kök i båda lägenheterna. Från entrévåningens vardagsrum finns en utgång till ett inglasat uterum och från övervåningens vardagsrum finns en balkong. Källaren har bra utrymmen för förvaring, pannrum och tvättstuga. Fiber finns indraget och en god boendeekonomi kan hållas tack vare det påkostade uppvärmningssystemet.

Den härliga trädgården har generösa gräsytor och många fruktträd. Här finns körsbär, bigarråer, plommon och sex olika sorters äppelträd. Här finns alltså plats för både den odlingsintresserade och för barnlek. Vid husets ena gavel finns en rymlig asfalterad uppfart för flera fordon och även infart till garaget i huskroppen. Ytterligare ett garage finns som är placerat under uterummet som passar bra som förvaring av trädgårdsredskap.

Välkommen att uppleva detta hem på plats! Boka tid för visning!

Läs mer hos mäklaren
Bostadsfoto: Johan Gustavsson, Husfoto
Mäklarhuset Oskarshamn

Kontakta mäklaren

Ingela Noresson

Mäklarhuset Oskarshamn
Mäklare Ingela Noresson, Mäklarhuset Oskarshamn
0729924800
Här kommer budgivning med BankID att erbjudas