Norra vägen 48

Svalliden, Oskarshamns kommun Se på karta

3 500 000 kr

Budgivning pågår
Här erbjuds budgivning med BankID
Bostadstyp
Villa
Upplåtelseform
Äganderätt
Antal rum
6 rum
Boarea
166 m²
Biarea
107 m²
Tomtarea
911 m²
Byggår
1964
Driftkostnad
48 416 kr/år

Varmt välkomna till denna välplanerad familjevilla i 1 ½ plan med källare och där varje kvadratmeter är väl nyttjad. Villan inrymmer ljusa och öppna umgängesytor och från vardagsrummet finns utgång till trädäck i två plan, ett av dem med spabad och inglasat uterum. Fastigheten är belägen i ett omtyckt & barnvänligt område. Cykel och gångvägar till skola och förskola samt lekplats och grönområden som närmsta granne!

Denna fastighet bjuder in till två ingångar, en mot vägen och en mot baksidan av huset. Ni möts av en fräsch bostad i bra skick med en härlig atmosfär och en god förvaring. Detta blir det givna valet av boende för familjen med en aktiv vardag och som uppskattar ett i stort sett underhållsfritt och praktiskt boende. Bostadens ytskikt är färgsatt i sobra kulörer och ger en lugn och härlig känsla. Planlösningen bidrar till sociala middagar med nära och kära då kök och vardagsrum är beläget i härlig symbios med varandra. I övrigt erbjuds här hela fem sovrum fördelade på samtliga plan, badrum, två wc samt en ljus och praktisk tvättstuga.

Tomtens baksida har sol nästan hela dagen och vetter mot natur och skog vilket gör den helt insynsskyddad. Bra yta för spring och lek men även för hon eller han med gröna fingrar. På tomten finns också en bod för familjens utomhusförvaring. På källarplanet hittas också det praktiska garaget med plats för en bil, detta kan nås från såväl bostadens insida som utsida. Här har ni helt enkelt villan med allt vad som behövs för ett trivsamt boende - Välkomna på visning!

Läs mer hos mäklaren
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Oskarshamn

Kontakta mäklaren

Daniel Hällblad

Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Oskarshamn
Mäklare Daniel Hällblad, Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Oskarshamn
073- 867 18 50