Odens väg 8

Svalsta, Nyköpings kommun Se på karta

2 695 000 kr

3 195 000 kr -16 %
Bostadstyp
Villa
Upplåtelseform
Äganderätt
Antal rum
6 rum
Boarea
122 m²
Biarea
32 m²
Tomtarea
905 m²
Uteplats
Ja
Byggår
1965
Driftkostnad
49 201 kr/år

ENPLANSVILLA - HÖRNTOMT - POPULÄRT OMRÅDE

Välkommen till denna trevliga och rymliga enplansvilla med allt på ett plan, beläget längst in på en lugn gata i ett familjevänligt område!

Här bor du om 122 m² med 4 sovrum i bra storlekar. Vänner och familj samlar du gärna i det ljusa och härliga matrummet intill köket som har generösa sällskapsytor och vackert ljusinsläpp. Huset har ett badrum och en relaxavdelning med dusch och bastu, samt en gästtoalett. Praktisk groventré med tvättstuga och bra förvaringsmöjligheter. Två mysiga uteplatser, vilka erbjuder antingen skön förmiddagssol eller kvällssol. På fastigheten finns även ett garage med smörjgrop och en friggebod. Rymlig vind med goda förvaringsmöjligheter och fiber indraget.

Till detta hus hör en barnvänlig och lummig hörntomt som angränsar mot allmänning med fruktträd, bärbuskar, välskött gräsmatta och många soltimmar - perfekt för umgänge och lek! Ett boende i barnvänligt område med närhet och bilfri väg till nybyggd skola, förskola och flera lekplatser. Nyköpings centrum en kort bilresa från bostaden.

Här kan du bo och trivas länge!

Läs mer hos mäklaren
Fastighetsbyrån Nyköping

Kontakta mäklaren

Josefine Karlsson

Fastighetsbyrån Nyköping
Mäklare Josefine Karlsson, Fastighetsbyrån Nyköping
076-014 55 65

Visningstider

För bokad eller privat visning sker anmälan hos mäklaren.
Här kommer budgivning med BankID att erbjudas