Kyrkbyn 4

Svärdsjö, Falu kommun Se på karta

3 995 000 kr

Bostadstyp
Villa
Upplåtelseform
Äganderätt
Antal rum
6 rum
Boarea
178 m²
Biarea
7 m²
Tomtarea
3 656 m²
Byggår
1909
Energiklass
D
Driftkostnad
35 753 kr/år
Antal besök
5 542
Dagar på Hemnet
18

IDYLLISK GÅRD MED LANTLIG CHARM

Drömmarna om en gård med lantligt läge kan se ut på många sätt, och just här infrias kanske många av dem. Man förälskar sig lätt i den vackra omgivningen och det fina geografiska läget med endast ca 1,5 kilometer till Svärdsjös centrum och ca 3 mil till Falu tätort. Både platsen och gårdsmiljön kittlar fantasin. I lantlig idyll med fritt och ljust läge ligger denna trevliga och tilltalande fastighet med en areal om ca 3 700 kvm. Charmigt boningshus om 6 rum och kök, dubbelgarage, gäststuga, härbre och hundgård. Uthuslänga i vinkel med tvättstuga, dusch, bastu och wc-rum, verkstad, större logdel, vedbod mm. Allt i mycket välskött och fint skick.

En varm känsla infinner sig direkt när man kommer till Kyrkbyn 4 och möts av denna härliga miljö. Perfekt fastighet för er som längtar efter lugnet på landet, söker biutrymmen och kanske önskar mindre djurhållning och odlingsmöjligheter. Exteriört erbjuds stor uppvuxen trädgårdstomt med bl.a. fruktträd, bärbuskar, guldregn och fina gräsytor. Tomten omgärdas av lummig grönska och stora gräsytor som inbjuder till roliga lekar för barnen samt flertalet härliga reträttplatser att njuta av solens strålar på.

Det fina huset med anor från början av 1900-talet bjuder på bevarade tidstypiska detaljer och trevliga sällskapsytor. Entréplanet välkomnar med en rymlig entréhall med trappförbindelse till övre plan samt med intilliggande wc-rum. Fint lantligt kök med vedspis och skafferi samt med utgång till den härliga altanen. Trevligt matrum med fin gammal kakelugn. Rymligt vardagsrum med täljstenskamin samt ett arbetsrum/sovrum. På övre plan erbjuds tre fina sovrum varav master bedroom med intilliggande stort badrum samt en rymlig möblerbar hall.

I Svärdsjö hittar ni det mesta man behöver i vardagen. Trevligt Centrum med mataffär, restaurang, bibliotek, apotek mm. Skola, förskola och vårdcentral. Vacker natur, fina badplatser, elljusspår, ridhus och mycket mer.

Varmt välkomna på visning!

Läs mer hos mäklaren
Svensk Fastighetsförmedling Falun

Kontakta mäklaren

Helena Leonardsson

Svensk Fastighetsförmedling Falun
+46702798011