Torupsvägen 139-5

Svedala kommun Se på karta

7 395 000 kr

Bostadstyp
Gård utan jordbruk
Upplåtelseform
Äganderätt
Antal rum
6 rum
Boarea
187 m²
Tomtarea
6 767 m²
Byggår
1983
Driftkostnad
80 435 kr/år

Välkommen till detta representativa och härliga boende med utmärkta möjligheter för företagande i natursköna omgivningar alldeles invid Svedala och med närhet till såväl Malmö/Lund och Öresundsregionen som till Sydkusten! Läget är svårslaget med djur och natur utanför fönstren - måste upplevas - men ändå på mycket bekvämt avstånd till det mesta. Här presenteras ett klassiskt 1,5-planshus på ca 187 kvm, stall med 6-7 boxar och möjlighet till att bygga mindre lägenhet i anslutning. Som om det inte vore nog finns här bra med mark med b.la. 4 grushagar och fin uppställnings- och parkeringsyta. Dessutom helt omgiven av bokskogen och vidderna med varierande grödor år för år. Huset har renoverats genom åren och är i gott skick. Ett av de senare tillskotten är ett glasad vinterträdgård vilket ger hela nedanvåningen karaktär och ett magiskt ljusinsläpp och en fin utsikt över tomten och vidare över det omgivande och vackra åkerlandskapet. Huset har 5 rum varav 2-3 sovrum i olika format och erbjuder två badrum. Nedanvåningen fokuserar mycket på sällskapsytan som är fördelad över kök, matplats och vardagsrum. En sällskapsyta som med hjälp av de glasade uterummet, badar i ljus och där kocken aldrig behöver känna sig ensam när såsen ska vispas. Köket är fint inrett med ljusa skåp och lådor, massiv stenskiva och välplacerad köksö. En kamin värmer när vinterkylan biter i där i vardagsrummet som är väl tilltaget och inrymmer många! Ovanvåningen har 2 sovrum, som kan bli 3, sällskapsrum och badrum.
Lägg till detta en grönskande trädgård med gräsmatta, fruktträd, trädäck och poolområde och ditt nya drömboende är komplett!

Fastigheten bjuder på 2 stallar, ett med 4 boxar och sadelkammare, foderkammare och spolplatta och ett med 2 stora boxar som kan bli 3. Det sistnämnda lämnar även utrymme för att bygga en separat lägenhet eller för annat ändamål efter önskemål och behov.

Runt knuten väntar storslagen och vacker natur med bokskog, stigar och åkerlandskap. En promenad med hunden eller ridtur bjuder näst intill alltid på något utöver det vanliga. För golfaren finns flertalet banor att välja på och ca 6 km bort väntar Svedalas utbud av all tänkbar närservice.

Välkommen på visning!

Läs mer hos mäklaren
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Svedala

Kontakta mäklaren

Anna Melefors

Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Svedala
Mäklare Anna Melefors, Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Svedala
0731-800078