Kindsvägen 26

Svenljunga, Svenljunga Se på karta

1 300 000 kr

Bostadstyp
Villa
Upplåtelseform
Äganderätt
Antal rum
6 rum
Boarea
153 m²
Biarea
25 m²
Tomtarea
1 382 m²
Balkong
Ja
Uteplats
Ja
Byggår
1920
Driftkostnad
28 878 kr/år

Letar du efter ett hem att sätta bo i? I denna välvårdade villan med byggår 1920 har nuvarande familj bott och trivs i närmare 45 år.

Villan har en tilltalande och flexibel planlösning där den lite större familjen kan utöka antalet sovrum med ett på övre plan om så önskas och rummen är rymliga och luftiga. Har du utflugna barn kan du inreda övre plans sovrum till gästrum när familj och släkt tar sig hem över lediga helger och det andra till ett hemmakontor etc. Sällskapsytor finns på båda våningsplanerna likaså tillgång till toalett. I hemmet finns flera dekorativa kakelugnar samt en braskamin men köparen behöver dock provtrycka och undersöka dom innan användning då de inte används alls de senare åren. Förhoppningsvis kan du i framtiden börja använda dom såsom det var tänkt från början. I förvärvet ingår två grannfastigheter vilka är samtaxerade så här finns gott om plats för den trädgårdsintresserade såväl som för förslagsvis fotbollsmål, studsmatta etc.

Huset har vattenburen uppvärmning i form av jordvärme och till fastigheten hör ett fristående kallgarage med gott om plats för diverse förvaring.

Varmt välkommen att kontakta ansvarig mäklare för tidsbokning av visning.

Läs mer hos mäklaren
Svensk Fastighetsförmedling Svenljunga