Lötvägen 23

Svinninge, Österåker Se på karta

7 200 000 kr

Bostadstyp
Villa
Upplåtelseform
Äganderätt
Antal rum
6 rum
Boarea
171 m²
Tomtarea
685 m²
Byggår
2018

KAMPANJ! UNIKT TILLFÄLLE! Prissänkt med 700 000:-. Detta pris gäller under begränsad period vid snabbt tillträde.

Välkommen till ett magiskt boende med hög standard mitt i grönskan, helt nyproducerat hem med ett fantastiskt fint läge nära både hav och skärgård, stora grönområden och även service och kommunikationer i Svinninge. Det nya området är mycket fint planerat på en sluttning mot söder, med relativt stora tomter och genomtänkta placeringar som ger bra avskildhet för varje hus.

Framförallt är arkitektur, interiör och utrustning av riktigt hög och gedigen kvalitet. Stora glaspartier, altandörrar och även takfönster ger ett massivt ljusinsläpp överallt, särskilt i sällskapsdelen som domineras av ett enormt vardagsrum som inkluderar generös plats för matsal. Stora uteplatser och lättskött tomt ger härliga gemensamhetsytor utomhus att njuta av på sommaren. Huset har en stor underbar solig altan helt utan insyn.

Inredning och materialval är påkostade och stilrena med hög och lyxig standard, från den vackra mörka träfasaden och elegant kök till detaljer som vitlaserad stavparkett i ek, klinker i vacker kalkstensimitation, takfönster på ovanvåningen och fönsterbänkar i stenkomposit som kontrasterar fint mot husets ombonade trähuskaraktär.

Alla sovrum är stora och rymliga, köket har genomgång från hallen vidare till vardagsrummet, och huset är även välförsett med förvaringsutrymmen, bland annat i en stor walk-in-closet. Badrum på båda våningarna är praktiskt liksom separat tvättstuga. Båda planen har vattenburen golvvärme. Till huset hör en stor stenlagd bilplats med plats för många bilar.

Utöver ett helt nytt, exklusivt och mycket stilfullt boende är läget väldigt attraktivt, alldeles intill stora naturområden med möjlighet till strövtåg och löprundor i skog och mark. Det är också nära till skärgården och Trälhavet, Norsundet och Skåvsjöholm, till badplatser och båthamnar som Rydbo Saltsjöbad och Svinninge marina, perfekt för familjen som har eller planerar att skaffa båt. Allt lättillgängligt från en lugn och barnvänlig hörna av Svinninge.

Här bor du i lantlig miljö samtidigt som du har tillgång till bra vardagsservice inom snabbt bil- eller cykelavstånd. Flera förskolor och skolor finns lättillgängligt, bland annat i Rydbo, Hagbyhöjden och Skåvsjöholm samt Fredsborgsskolan vid Åkers Runö station. Mataffär, service och ett par restauranger (pizzeria och thai) finns på vägen mot Hästängsudd.

Med bil tar det inte mer än 25 minuter in till Stockholm, men det finns även smidiga kommunikationer med kollektivtrafik, bland annat bussar till Täby och även bussanslutning från Kulla vägskäl till Tekniska högskolan. Infartsparkering finns vid Kulla vägskäl och Åkers Runö station där du kan ta Roslagsbanan. Det finns även cykelväg ända till Åkersberga centrum med sitt breda utbud av mataffärer och restauranger.

Missa inte chansen till ett nybyggt hem med stora sällskapsytor både ute och inne, vacker arkitektur och högklassig interiör, i skärgårdsmiljö nära storstan!

PLANLÖSNING:

Entrévåning

HALLEN är bra planerad med ett separat kapprum bredvid, den är dessutom både elegant och praktisk med tåligt och snyggt matt golv i kalkstensimitation. I hallen finns även det eleganta trapphuset med glasräcke och steg i vitlaserad ek.

DUSCHRUMMET är påkostat inrett med likadan kalkstensimitation som i hallen och som även pryder de helkaklade väggarna vilket skapar en sofistikerad interiör. Duschhörnan har vikväggar i glas

Läs mer hos mäklaren
Susanne Persson Fastighetsförmedling AB