Bergstigen 10a

Täby Kyrkby, Täby Karta & restider

6 495 000 kr
VillaVilla

Nu ges möjligheten att förvärva detta välplanerade hus beläget i idylliskt och trivsamt område. Med husets höga läge är utsikten oslagbar utöver områdets vyer, trädtoppar och himlen. Här erbjuds de absolut bästa förutsättningar för hela familjen som skall stormtrivas och känna sig som hemma.

Här bor Ni med närhet till skolor, dagis och bussar. Villan, byggår 1991, är väl underhållen och mycket välplanerad. Huset har många fina detaljer såsom öppen spis, stora fönsterpartier och en fantastisk terrass för hela umgänget. Huset erbjuder fyra bra sovrum, varav tre på övre plan. På övre plan finns också ett stort allrum med utgång till en balkong med fri utsikt utan insyn samt badrum och en stor klädkammare. Entréplanet disponeras av en delvis öppen planlösning mellan kök, matplats och vardagsrum. Fräscht kök med rymlig matplats i anslutning som öppnas upp till det väl tilltagna vardagsrummet. Här flödar ljuset och disponeringen är perfekt för att hela familjen ska umgås och sociala tillställningar för den som önskar. Kakelugnen är inte bara en vacker detalj utan skapar också en extra mysfaktor. På entréplanet finns också badrum samt tvättstugan med groventré.

Sammanfattningsvis ett mycket trivsamt hus i bästa läge med utsikt över området. Generös terrass längst med två sidor av husfasaden. En pärla för familjen i den lugnaste omgivningen.

I denna attraktiva del av Täby Kyrkby har du närhet till bussar, skola och förskola. Det är ett lugnt och mysigt område. Alldeles intill finns skog, ängar och fin natur. Här finns spår för både promenader och löpning. Centrum ligger på ca 15 minuters promenadväg bort, där även Roslagsbanans station ligger.
Täby Kyrkby är en av de äldsta delarna i Täby som består huvudsakligen av villor och stora områden med kulturmark. Här finns det populära fritidsområdet mellan västra Täby Kyrkby och Vallentunasjön med stora strövområden. Om sommarhalvåret finns närhet till flera badplatser exempelvis Vallentunasjön som erbjuder flera små naturliga badplatser. Vintertid erbjuder sjön istället skridskoåkning.

Läget erbjuder goda kommunikationer. Roslagsbanan korsar Täby Kyrkby och hållplatsen ligger vid Täby Kyrkby centrum. Här tar ni er från stationen till Tekniska Högskolan på ca 25 min. Här har ni också många bussar. Bussar till Danderyds sjukhus (610, 611, 690), Täby C (616), Vallentuna(610, 690), Lindholmen (690) och Upplands Väsby (524) går på Vikingavägen.
Täby Kyrkby centrum ligger centralt i Täby Kyrkby. Här erbjuds mataffär, bankomat, restaurang m.m. Kyrkbyn erbjuder också flertalet skolor; Byleskolan åk 0-5 ligger centralt i Byleområdet och är områdesskola för norra Kyrkbyn. Kyrkskolan åk 0-5 ligger centralt vid Täby Kyrka och är områdesskola för södra Kyrkbyn. För centrala Kyrkby finns Midgårdsskolan åk 0-5. Högstadieskola är Skolhagenskolan med åk 7-9 som ligger vid Täby Kyrkby centrum. För mer info om barnomsorgen i Kyrkbyn vänligen läs mer på kommunens hemsida: www.taby.se

Välkomna på visning!

Läs mer om bostaden hos mäklaren
Bostadstyp
Friliggande villa
Boarea
166 m²
Tomtarea
1 251 m² tomt
Antal rum
6 rum
Driftkostnad
9 525 kr/år
Byggår
1991
Räkna på boendet
  • Söndag 19 aug kl 11:30-12:10 Spara
    Öppen visning- Välkommen!
  • Måndag 20 aug kl 17:15-17:45 Spara
    Öppen visning- Välkommen!
Visningsinformation
Notar

Räkna på ditt nya boende

Se vad det kostar dig per månad att bo på Bergstigen 10a och skaffa lånelöfte nu.

Pris
6 495 000 kr
Driftkostnad
9 525 kr/år

Statistik

5 147
besök på Hemnet
Bostaden publicerades för 11 dagar sedan, den 8 augusti 2018. Besök på Hemnet avser hemnet.se och Hemnets mobilappar.

Är det här din bostad?

Reklam för Säljkollen visad på en mobil och i en webbläsare

Med Säljkollen får du veta mer om hur det går för din bostadsannons på Hemnet.

Gå till Säljkollen
illustration_step9
Jämför själv med slutpriser på andra villor som sålts.

Liknande bostäder till salu

Guider & Tips