Lenngrensgatan 2A

Tågaborg, Helsingborgs kommun Se på karta

13 500 000 kr

Bostadstyp
Villa
Upplåtelseform
Äganderätt
Antal rum
6 rum
Boarea
199 m²
Biarea
123 m²
Tomtarea
511 m²
Byggår
1977
Driftkostnad
45 923 kr/år

På ett av Helsingborgs allra bästa lägen precis intill Landborgspromenaden på höjden, Margaretaplatsen precis nedanför och utsikt över Helsingborg, Öresund och Helsingör finner vi detta rymliga boende. Bostaden ligger längst ner på avskild återvändsgata. Den hänförande utsikten gör sig påmind nästan vart du än befinner dig, om du är i trädgården eller befinner dig inne i bostaden så finns det möjlighet att njuta av utsikten och omgivningarna.

Invändigt disponeras bostaden med sociala ytor på samtliga planen. Entréplan inrymmer ett stort vardagsrum med stora fönsterpartier som släpper in rikligt med ljus. En stor matsal som ansluter till det lite äldre köket som även det inrymmer plats för det lite mindre matmöblemanget. Uterummet är även det rymligt och härifrån kan man sitta och se ut över havet och se färjorna passera i sundet.
Ovanvåningen inrymmer tre sovrum, helkaklat badrum med dusch och ett stort allrum. Inifrån allrummet och bakom de stora fönsterpartierna bjuds man på bostadens absolut bästa och ostörda utsikt över Öresund.
I källaren finns även här generösa ytor och möjligheter. Ett stort hobbyrum/gillestuga, två stora rum som kan nyttjas som förråd eller hobbyrum exempelvis, tvättstuga i bra storlek, toalett med dusch och pannrum.

Genomgående har bostaden ett renoveringsbehov, men möjligheterna har sällan varit så många och så stora som denna bostaden kan erbjuda!

Utemiljön erbjuder en fantastisk utsikt över havet och Danmark. Med sol från morgon till kväll och två uteplatser där man i princip helt saknar insyn är detta bostaden och trädgården för dig som vill trivas. En gjuten pool på bostadens södersida höjer upplevelsen ytterligare. Här kan man sitta i tystnad och njuta av lugnet, lugnet trots att vi befinner oss mitt i stan!

Läget är perfekt och ostört med allting som stadens puls har att erbjuda bara någon minuts promenad från bostaden. Såväl restauranger, busshållplats, förskola, skola och mataffär finns inom få minuters gångavstånd.

Varmt välkomna att kontakta ansvarig mäklare för att boka privat visning av bostaden!

Läs mer hos mäklaren
Fastighetsbyrån Helsingborg

Kontakta mäklaren

Gustav Borgström f.d. Persson

Fastighetsbyrån Helsingborg
Mäklare Gustav Borgström f.d. Persson, Fastighetsbyrån Helsingborg
070-836 60 64