Täljö ringväg 47

Täljö, Österåkers kommun Se på karta

5 795 000 kr

6 495 000 kr -11 %
Bostadstyp
Villa
Upplåtelseform
Äganderätt
Antal rum
6 rum
Boarea
142 m²
Tomtarea
4 490 m²
Byggår
1946
Driftkostnad
39 806 kr/år

Nu finns äntligen chansen att förvärva en fantastisk villa med stor tomt i populära Täljö! Här bor du med ett fantastiskt läge med närhet till roslagsbanan, skärgården, naturen och Centrala Åkersberga. Fastigheten är fördelad på två plan med fem sovrum, vardagsrum, allrum, två kök samt två badrum. Fastigheten har en stor tomt som ger dig många möjligheter, här finns även ett gästhus samt ett förråd. Tomten är belägen i ett soligt och insynsskyddat läge.

På bostadens andra plan finns det möjlighet för generationsboende eftersom att våningsplanet är inrett med kök och möjligheten finns även till ett badrum vid entrén som vi finner på entréplan.

I Täljö bor du med ett fantastiskt läge med närhet till Stockholms skärgård, naturstråk, kommunikationer, skolor och centrala Åkersberga. Roslagsbanan som endast ligger ett stenkast från bostaden tar dig till Stockholms Östra på ca 30 minuter. Fredsborgskolan åk F-5 är en nybyggd skola infarten till Fredsborg. Högstadieskola åk 6-9 finns i närheten av Åkers Runö.

Kommunen har påbörjat diskussioner om att detaljplanera området i Täljö, detta skulle innebära att det finns goda möjligheter till att stycka tomten på sikt. Exakt tidsplan är inte satt men mer information finns att få hos kommunen.
https://www.osteraker.se/boendemiljo/planarbeteochbyggprojekt/detaljplanerochplanprogram/pagaendedetaljplanerochplanprogram/pagaendedetaljplaner/program/taljogottsunda.4.1006d36015e598f2ab69c39.html

Fastigheten är besiktigad och protokoll finns att hämta hos mäklaren på visning.

Läs mer hos mäklaren
Mäklarhuset Österåker

Kontakta mäklaren

Mathias Gustavsson

Mäklarhuset Österåker
Mäklare Mathias Gustavsson, Mäklarhuset Österåker
0704322782
Här kommer budgivning med BankID att erbjudas