Murklans väg 20

Tännäs Kröket, Härjedalen Se på karta

3 950 000 kr

Bostadstyp
Vinterbonat fritidshus
Upplåtelseform
Äganderätt
Antal rum
6 rum
Boarea
132 m²
Tomtarea
1 123 m²
Byggår
2018
Driftkostnad
21 060 kr/år
Nyproduktion 

Nyproducerat fjällhus med bra planlösning, hög standard samt genomtänkta detaljer. Med en enastående utsikt i en fantastisk naturskön miljö överblickas trädtopparna och fjället ända bort mot Norge.

Isbjörnen är Tännäskrökets största fjällhus med 10 – 12 bäddar. Huset är vackert placerat på Hemkrökets sydsluttning med slående utsikt över fjällvärlden mot den norska gränsen. Här kan du njuta av fjällkänslan såväl inomhus som utomhus, med påkostade materialval och en färgsättning i samklang med naturen. Huset är utformat med stora sociala ytor, en vacker takhöjd och ljusinsläpp. Isbjörnen är utrustad med bastu, braskamin, egen terrass samt förråd. Vi rekommenderar även inredningspaketet framtaget i samarbete med Norrgavel vilket ger ert fjällhus en vacker skandinavisk fjällkänsla med god kvalité och svanen-märkta möbler.

Här bor ni alldeles invid Tännäskrökets liftsystem, längd- och skoterspår samt Rogens naturreservat och kan ta del av Destination Funäsfjällens stora utbud av aktiviteter året runt. Tännäskröket är förutom skidåkningen, fisket och den storslagna fjällmiljön allmänt känt för sin fokus på arkitektur, design och mat. Restaurang Árran är nominerad av White Guide och boendet är omskrivet som ett av fjällvärldens finaste.

Genom att teckna uthyrningsavtal med Tännäskröket kan ni enkelt finansiera ert fjällboende. Tännäskröket erbjuder en uthyrningsgaranti på 50 000 kr/år efter uthyrningsprovision. Uthyrningsgarantin gäller förutsatt att ni nyttjar max 4 veckor själva under vintersäsongen varav max 1 högsäsongsvecka, samt väljer inredningspaket från Norrgavel.

Ge er familj en förankring i Sveriges vackraste fjällområde och en investering i ett aktivt friluftsliv, sommar som vinter.

Läs mer om bostaden
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Värmdö