Murklans väg 19

Tännäskröket, Härjedalens kommun Se på karta

5 950 000 kr

Bostadstyp
Villa
Upplåtelseform
Äganderätt
Antal rum
6 rum
Boarea
116 m²
Biarea
15 m²
Tomtarea
1 104 m²
Byggår
2021
Driftkostnad
37 573 kr/år

Välkommen till detta arkitektritade och liftnära fjällhus i Tännäskröket. Fjällhuset Lokatten är en modern tolkning av den klassiska bebyggelsen i Härjedalen. Arkitekterna Andrén Fogelström har här ritat ett elegant och trivsamt fjällhus med en slank gestalt och ett karaktäristiskt sadeltak som ramar in huset. Byggnaden präglas av sina väl bearbetade träfasader i elegant mörk kulör. Insidan är varm och välkomnande med sin generösa storstuga och milsvid utsikt och ombonade sovrum. Varmt välkommen att boka in en visning av huset.

Fjällhuset inrymmer hall, förråd, fem sovrum, två badrum varav en med bastu, samt allrum/kök.

Möjlighet finns att köpa ett nyckelfärdigt inredningspaket framtaget i samarbete med Norrgavel. Detta ger ert fjällhus en vacker skandinavisk fjällkänsla med hållbara, tidlösa och ekologiska möbler. Kostnad för möbelpaketet tillkommer (se bilaga under dokument).

Här bor ni invid Tännäskrökets liftsystem, längd-och skoterspår, samt Rogens naturreservat och kan ta del av Funäsfjällens stora utbud av aktiviteter året runt. Tännäskröket är förutom skidåkning, vandring, fiske och den vackra fjällmiljön känt för sin fokus på arkitektur, design och mat. Restaurang Arran är nominerad av White Guide och boendet är omskrivet som ett av fjällvärldens finaste.

Genom att teckna hyresförmedlingsavtal med Tännäskröket så kan ni enkelt och smidigt hyra ut ert hus för att finansiera ert fjällboende året runt. Tännäskröket ombesörjer bokning, betalning, avsyning och gästservice.

Ge er familj en förankring i Sveriges vackraste fjällområde och en investering i ett aktivt friluftsliv.

Läs mer hos mäklaren
Bovida Fastighetsbyrå KB

Kontakta mäklaren

Agneta Svensson

Bovida Fastighetsbyrå KB
Mäklare Agneta Svensson, Bovida Fastighetsbyrå KB
0760 400 240