Kapellvägen 25

Tärnsjö, Heby kommun Se på karta

1 995 000 kr

Bostadstyp
Villa
Upplåtelseform
Äganderätt
Antal rum
6 rum
Boarea
111 m²
Biarea
160 m²
Tomtarea
1 163 m²
Byggår
1980
Driftkostnad
39 015 kr/år

** Säljs till Fast pris! Den som först lägger det begärda priset får köpa bostaden och först till kvarn som gäller! **
Kontakta ansvarige mäklare för att boka tid.

*****För att boka en privatvisning kontakta den ansvarige fastighetsmäklare: [email protected]*****
Familjevilla med möjlighet till verksamhet!

Unik möjlighet att förvärva en stor och välplanerad familjevilla med stora möjlighet!

Bostaden passar utmärkt för er som vill bedriva olika typ av verksamhet. För den händige motorfantasten finns ett större isolerat garage med plåttak på ca 76 kvm med loft på ca 12 kvm som enkelt kan användas som verkstad eller annan verksamhet där bara fantasin kan sätta gränser. Huvudbyggnaden är belägen bland vacker natur med avkopplande atmosfär och stora grönområden precis utanför dörren. Runt bostadshuset finns generösa gräsytor, planterings – och odlingsmöjligheter.

På Kapellvägen 25 finner ni detta charmiga hus med en hög standard och en härlig grönskande trädgård. Husets 271 kvm med både boarea och biarea inräknat fördelar sig över ett högkvalitativt boende i modern stil med genomgående vackert ljus och fräscha ytskikt. Huset har ett stort kök och ett flertal större sällskapsytor som ger möjlighet för er att samla alla nära och kära.

Planlösningen fördelar sig på en rymlig hall med goda förvaringsmöjligheter, ett fräscht badrum utrustat med dusch. Vidare finner ni tre rymliga sovrum som erbjuder bra förvaring samt naturligt fint ljus. Tilltalande vardagsrum med stora sociala ytor och vackert parkettgolv. Från vardagsrummet når ni bostadens inglasade altan samt husets baksida i söderläge med en härlig uppvärmd pool och altan i trädäck. Detta kommer bli en favoritplats bland alla familjens medlemmar och hit kan ni bjuda vänner och bekanta inför sommarens alla tillställningar.

Källarplan har en påkostad kamin nyligen installerats samt fördelas källarplan på en gillestuga som kan inredas till ett vargsrum. Större hobbyrum, tvättstuga, badrum och diverse förrådsutrymmen.

Fiber är indraget och påkostat larmsystem ifrån verisure som kommer att lämnas.

Utanför fastigheten har ni mycket goda parkeringsmöjligheter.

Tärnsjö är en ort som ligger några mil nordväst om Uppsala. Här bor ni i det natursköna Östa-området granne med naturreservat med vackra vandrings och cykelleder samt Daläven. På ortens finns grundskola åk 1-6 samt förskolor och fritidshem. Grundskola åk 7-9 finns i närliggande Östervåla. Till närmaste förskola är det ca 500 m och till Tärnsjöskola är det ca 800 m.

På orten finner ni även livsmedelsbutik Ica, optiker, klädbutik, frisörsalong, café m.m.

För sport/fritidsaktiviteter finns sporthall, gym, fotbollsplan, friidrotts- och tennisbana samt även ett elupplyst motionsspår som på vintern även fungerar som skidspår.

Till- och från Tärnsjö kan du ta dig med UL-bussar.

Varmt välkommen hem!

Läs mer hos mäklaren
Notar

Kontakta mäklaren

Marcus Nordin

Notar
Mäklare Marcus Nordin, Notar
0725-88 21 21
Guldhemmets logotyp

Vinnare

Årets Mäklarkedja

Guldhemmet 2022