Backens väg 27

Tenhult, Jönköping Se på karta

4 750 000 kr

Bostadstyp
Villa
Upplåtelseform
Äganderätt
Antal rum
6 rum
Boarea
154 m²
Tomtarea
811 m²
Byggår
2021
Driftkostnad
27 150 kr/år

I mycket eftertraktade Tenhult har vi nu möjligheten att erbjuda detta sällsynta tillfälle för dig som vill bygga nytt. VårgårdaHus i samarbete med Tenhults Bygg kan nu förverkliga dina drömmar.

Gillar ni de karaktäristiska skånelängorna, med indragen takfot, som man ofta ser på Österlen? Då är välbalanserade Villa Fagrabo från VårgårdaHus något för er. Villan har inspirerats av de mysiga husens stilrena och trivsamma uttryck. Här får ni vackert ljusinsläpp, en smart planlösning och stora sällskapsytor för härliga middagar och umgänge. Entrévåningen bjuder på en öppen planlösning och trevlig rundgång i kök och vardagsrum samt ett sovrum, duschrum och klädvårdsavdelning. Övervåningen består av tre sovrum, allrum och badrum, men valmöjligheterna är stora.

Huset har tre utgångar till trädgården via baksidan. Den öppna planlösningen mellan kök och vardagsrum bidrar till ett härligt ljusflöde och en känsla av rymd. Vill ni ha mer ljus och rymd på övervåningen? Lägg till en vacker takkupa för att göra huset mer intressant! Villa Fagrabo passar dessutom utmärkt i både puts, tegel och med träpanel! Gillar ni ladhusstilen? Välj stående slät panel!

Välkommen hem!

Kontakta handläggande fastighetsmäklare för ytterligare information samt kostnadskalkyl.

Läs mer hos mäklaren
SkandiaMäklarna Jönköping