Abborrevägen 3

Timmerö, Boxholms kommun Se på karta

3 500 000 kr

Bostadstyp
Villa
Upplåtelseform
Äganderätt
Antal rum
6 rum
Boarea
134 m²
Biarea
8 m²
Tomtarea
953 m²
Byggår
2022
Driftkostnad
36 000 kr/år

Välkomna till Abborrevägen 3 i Boxholm! Nu finns möjligheten att förvärva ett mycket trevligt och välplanerat enplanshus med vit puts och svarta spröjsade fönster. Här bor ni bekvämt i ett trivsamt, fräscht och nybyggt boende från 2022 med ett fint läge på en återvändsgata. När ni kliver in i huset möts ni av kvalitativa materialval och smakfull interiör. Villan om 134 kvadratmeter har en tilltalande planlösning med trevliga sällskapsytor, öppen planlösning mellan kök, matplats och vardagsrum. Vidare erbjuder huset tre sovrum, gästrum/kontor, ett smakfullt helkaklat duschrum, gästtoalett, tvättstuga/groventré och en vidbyggd carport med förrådsdel. Från carporten finns en praktisk ingång till groventrén. Trädgården om 948 kvm har ett fint läge med förmiddagssol fram till solnedgång. Tomten är grovplanerad och här kan nästa ägare forma och skapa sin drömträdgård.

På Abborrevägen 3 bor ni i ett lugnt villakvarter med ett naturskönt läge med skogen runt knuten. Här finns flera trevliga stigar för långa och härliga skogspromenader. Med gångavstånd tar ni er Timmeröbadet med sandstrand och aktiviteter, perfekt för barnen!

Boxholms som ort har förskolor, skolor, vårdcentral, folktandvård, bibliotek och i centrum finns butiker, pizzerior och restauranger. Allt på bekvämt gång/cykelavstånd. Bra kommunikation med buss och tågstationen ger smidiga pendlingsmöjligheter till länets största städer.
Till Linköping är restiden med tågpendeln endast 30 minuter och E4:an/Mjölby når man på endast 15 min.

Välkommen med din anmälan!

Läs mer hos mäklaren
SkandiaMäklarna Mjölby

Kontakta mäklaren

Daniel Lahdo

SkandiaMäklarna Mjölby
Mäklare Daniel Lahdo, SkandiaMäklarna Mjölby
0703341928