Silvergatan 12

Timrå, Timrå kommun Se på karta

1 895 000 kr

Bostadstyp
Villa
Upplåtelseform
Äganderätt
Antal rum
6 rum
Boarea
125 m²
Biarea
115 m²
Tomtarea
1 050 m²
Uteplats
Ja
Byggår
1961
Driftkostnad
44 729 kr/år

Med ett lugnt läge på Silvergatan 12 hittar ni denna 1 1½-plansvilla med källare om 6 rum och kök.

Här erbjuds ett välplanerat och barnvänligt hem med stora sällskapsytor, renoverat badrum, modernt kök samt 4 rymliga sovrum. Källare med bra hobby- och förrådsutrymmen. För den som efterfrågar låg förbrukning är detta hus optimalt för just er. Huset värms upp med bergvärme vilket ger huset en A-klass stämpel på energideklarationen.

Lättskött tomt med två soliga uteplats, en vid entrén och på husets baksida finns ett stort trädäck altan med utebad, perfekt för avkoppling och njutning. Utsikten mot söder och Skönviksback förhöjer upplevelsen av huset ytterligare och läget i Timrå är perfekt för många. Stort vidbyggt garage med gott om utrymme för både parkering och förvaring. Samt plats för flertal bilar på infarten.

Förskola finns i området och här bor du med centralt läge och gångavstånd till centrum med dess utbud och service i form av matvaruaffärer, bank, vårdcentral, skolor, gym och förbindelser. Närheten till påfart E4 finns också och på under 10 min är man i Birsta city och ca 15 min till centrala Sundsvall.

Varmt välkommen på visningen!

Läs mer hos mäklaren
Bostadsfoto: Hannah Bojesen, Husfoto
Fastighetsbyrån Sundsvall

Kontakta mäklaren

Dung Le

Fastighetsbyrån Sundsvall
Mäklare Dung Le, Fastighetsbyrån Sundsvall
070-604 02 34
Här kommer budgivning med BankID att erbjudas