Merlovägen 4

Timrådalen, Timrå kommun Se på karta

2 395 000 kr

Bostadstyp
Villa
Upplåtelseform
Äganderätt
Antal rum
6 rum
Boarea
119 m²
Biarea
147 m²
Tomtarea
1 101 m²
Byggår
1975
Driftkostnad
57 329 kr/år
Antal besök
1 272

Det första vi möts av när vi svänger upp på Merlovägen är en vacker trädallé och som andra hus på gatan finner vi denna mycket rymliga 1-plansvilla med källare. Villan är lugnt belägen på en fin trädgårdstomt med härlig utsikt mot trädallén samt en grönyta på andra sidan gatan.

I anslutning till entrén finns en stenlagd uteplats och på baksidan finns en mycket stor altan med nedsänkt utebad! Uppfarten har gott om plats för bilar tillsammans med det vidbyggda garaget med access direkt från källaren.

I entréplanet möts vi av stora öppna ytor med fri sikt mellan kök, hall & vardagsrum. Det stora köket har härliga arbetsytor, generöst tilltagen förvaring och en härlig köksö. I det stora vardagsrummet i vinkel finns plats för både matplats och soffgrupp. Det ljusa badrummet är renoverat med kakel & klinker och det finns hela tre sovrum i detta våningsplan.

Källaren bjuder på ytterligare samvaroutrymmen med en mycket stor gillestuga med braskamin. Här finns också gym/relax med anslutande dusch & bastu samt ett stort förråd som skulle kunna användas som hobbyrum. Ett fjärde sovrum finns också liksom klädkammare, tvättstuga och matkällare.

Söker ni en större villa i bra skick är detta ett måste att se!

Läs mer hos mäklaren
Bostadsfoto: Hannah Bojesen, Husfoto
Mäklarhuset Sundsvall

Kontakta mäklaren

Pierre Thorsell

Mäklarhuset Sundsvall
Mäklare Pierre Thorsell, Mäklarhuset Sundsvall
0722309570

Visningstider

För bokad eller privat visning sker anmälan hos mäklaren.
Här kommer budgivning med BankID att erbjudas