Bygdevägen 35A

Töjnan - Tureberg, Sollentuna kommun Se på karta

8 500 000 kr

Bostadstyp
Villa
Upplåtelseform
Äganderätt
Antal rum
6 rum
Boarea
153 m²
Biarea
41 m²
Tomtarea
802 m²
Byggår
1969

Välkomna till denna trevliga tvåplansvilla i suterräng med inbyggt garage om 6 rum och två altaner i rätt solläge med närhet till rekreation och kommunikation i Centrala Sollentuna!

När ni kliver in i bostaden möts ni direkt av en rymlig hall med plats för klädavhängning och förvaring. Hallen öppnar upp mot ett badrum och ett sovrum för att sen ta sig vidare till tvättstugan och pannrummet. Bostaden har en groventré med ingång från tvättstugan och därifrån vidare in till ett rum, perfekt för tonåringen eller om man vill skapa en uthyrningsdel. på entréplan finns ett kallt matförråd som rymmer det mesta och lite till och på samma plan kan man även nå garaget som har en generös takhöjd.

På övervåningen kommer ni till villans sällskapsdel, där finns matsal, kök och vardagsrum som egna rum men de hänger ändå ihop vilket skapar en trevlig och social planlösning. Stora fönsterpartier och fönster i tre väderstreck ger rummen härligt med ljus och under våra mörka årstider tänder man gärna brasan för att höja både värmen och mysfaktorn. Detta är verkligen ett hem att umgås i och ytorna ger plats för stora middagar och tillställningar. Köket har massvis med förvaring och gott om bänkytor på olika ställen vilket ger möjlighet för barnen att också hjälpa till i köket. Från köket når ni ena altanen med eftermiddag/kvällssol och altanen från vardagsrummet badar i sol med nästintill rakt söderläge. Även här finns en öppen spis för att sätta värme på tillvaron.

Övre plans sovrumsavdelning ligger avskilt från sällskapsdelen. Här hittar du tre stora sovrum med varierande storlek. Två med plats för dubbelsäng och förvaring och ett lite mindre sovrum med plats för enkelsäng. Ytterligare förvaring finns i en kallvind. Intill sovrummen ligger även husets andra badrum med ett fönster för att få mer ljusinsläpp.

Missa inte att tomten intill huset säljs samtidigt. För den som har stora planer finns nu en perfekt chans att förverkliga drömmen!

Huset är beläget i ett centralt och familjevänligt område nära skolor, förskolor, lekplatser och fina grönområden. Läget är optimalt, med gångavstånd till Sollentuna Centrum och Sollentuna Station - med all tänkbar service -pendeltåg och bussar. Häggviks Handelsplats ligger i närheten och underlättar vardagspusslet och här finns bland annat ICA Maxi. Samtidigt är det bara är en kort promenad till härliga Edsviken med fina promenadstråk, slottspark, båtklubbar, utegym och badplats. Sollentuna är en aktiv kommun, här finns massvis med rekreationsmöjligheter. På gångavstånd finns Sollentuna simhall, badmintonhall och Sollentunavallen. Det är ca 20 minuters promenad till Bögs gård, som är en öppen visningsgård och rekreation vid naturreservatet Järvafältet. Med bil är du ute på E4:an på nolltid, antingen norrut mot Arlanda eller söderut mot City. Stinsen, som endast ligger ett stenkast ifrån bostaden, står under förändring. Här ska ett nytt kvarter i centrala Sollentuna byggas fram. Detta kommer bli ett lyft för hela området då man planerar att bygga både förskolor, skolor, fotbollsplan och bostäder.

Varmt välkomna på visning!

Läs mer hos mäklaren
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Sollentuna

Kontakta mäklaren

Alexander Lahdo

Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Sollentuna
Mäklare Alexander Lahdo, Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Sollentuna
0736-71 16 27