Nybogatan 9

Tomelilla - Centralt, Tomelilla Se på karta

2 395 000 kr

Bostadstyp
Villa
Upplåtelseform
Äganderätt
Antal rum
6 rum
Boarea
155 m²
Biarea
30 m²
Tomtarea
724 m²
Byggår
1912
Driftkostnad
24 372 kr/år

Vilket hus!
Från utsidan ett charmerande och välhållet gatuhus i de centrala delarna av Tomelilla, invändigt renoverat med bibehållen charm, en härlig karaktär och med möjlighet till uthyrning eller flerfamiljsbostad. Läget är lugnt, innergård och trädgård insynsskyddad och privat.

Färgval, tapeter, golv, och inredning är valt med stor omsorg och den röda tråden följer oss från rum till rum. Från att tidigare ha varit en något charmlös läkarmottagning är detta idag ett av de mest charmfulla och smakfulla hus jag sett!

Bostaden erbjuder idag möjlighet till två separata boenden där det på entréplan finns ett generöst sällskapsrum, två sovrum, ett praktiskt och läckert arbetskök, ett kontor, ett WC med dusch och toalett, en nätt tvättstuga samt separat entré.
På ovanvåningen finns ett generöst sällskapsrum, ett sovrum, nätt kök med matplats WC med dusch och toalett samt gott om förvaringsutrymmen.

Läget i Tomelilla är perfekt, lugnt och privat men med direkt närhet till centrum. Oavsett om du söker ett fritidshus eller en permanentbostad är detta ett hus väl värt ett besök!

För den som önskar hyra ut ovanvåningen finns en separat hall för detta.

Läs mer hos mäklaren
Bjurfors Österlen