Näsuddsvägen 5

Tomta, Norrtälje kommun Se på karta

2 995 000 kr

3 395 000 kr -12 %
Bostadstyp
Vinterbonat fritidshus
Upplåtelseform
Äganderätt
Antal rum
6 rum
Boarea
139 m²
Biarea
79 m²
Tomtarea
1 995 m²
Byggår
1963
Driftkostnad
42 632 kr/år

Ni är varmt välkomna till erat nya hem i lantlig miljö på omåttligt populära Väddö. Med endast ca 5 minuter till Roslagspärlan Grisslehamn kan man ta vara på sommarhalvåret på allra bästa sätt samtidigt som man har en närbelägen matbutik året om. Här bor ni strax intill Väddöviken vilket bjuder in till båtliv och i vackra Älmsta finns restauranger, skola, förskola och flera idrottsföreningar.

Huset är beläget på en höjd på en hörntomt vilket för med sig en trevlig utsikt från framförallt vardagsrummet och köket. Husets storlek om hela 139 kvm i entréplanet gör att en stor familj får utrymme att breda ut sig och alla får eget sovrum. I huset finns det även rikligt med förvaringsmöjligheter i garderober och förråd. Genomgående i huset så har flera renoveringar och förbättringar genomförts. Till dessa så hör det fina köket, det trevliga duschrummet och smakfulla val när det gäller tapeter och golv. Den nuvarande ägaren kan tipsa om möjligheten att hyra ut souterrängplanet om ca 45 kvm som har sovrum, nyrenoverat kök, vardagsrum, duschrum och wc. Till souterrängplanet hör även en egen entré med tillhörande uteplats.

Tomten kännetecknas av en stor grön gräsmatta på husets framsida, sitt insynsskyddade läge på baksidan där man även kan nyttja utomhusbadet i jacuzzin.

Fastigheten upplevs allra bäst på plats och är väl värd ett besök. Ni är därför varmt välkomna på visningen!

Anmäl gärna erat intresse genom att boka tid till visningen. Huset är besiktigat under 2022-06-21, kontakta ansvarig mäklare för att få tillgång till protokollet

Läs mer hos mäklaren
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Norrtälje

Kontakta mäklaren

William Lyman

Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Norrtälje
Mäklare William Lyman, Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Norrtälje
070-858 28 94