Gamlehagsliden 7

Torrekulla, Mölndals kommun Se på karta

5 275 000 kr

Bostadstyp
Villa
Upplåtelseform
Äganderätt
Antal rum
6 rum
Boarea
135 m²
Biarea
30 m²
Tomtarea
1 238 m²
Byggår
1954
Driftkostnad
30 300 kr/år

Med högt och fritt läge på Gamlehagsliden i Torrekulla erbjudes nu chansen att förvärva denna välskötta sutterängvilla om 165 kvm totalyta. Läget är perfekt inpå återvändsgränd utan trafik. Uppvuxen trädgård med prunkande grönska och mångfald , asfalterad infart och prydliga stensättningar, två stora terrasser för samkväm.
Bergvärme med vattenburen golvvärme för god driftsekonomi , praktisk carport för två bilar med intilliggande förråd.
Det optimala läget ger närhet till köpcenter , motionsslingor och friluftsområde , naturreservat , flera badsjöar samt två golfklubbar.
Alldeles inpå finns tåg och buss station. Bra skolor och barnomsorg.

Entréplanet innefattar vardagsrum och kök i öppen planlösning med köksö , murad vacker rörspis med inglasad lucka. Matplats för fyra till åtta sittande. Köksö med gashäll och fläkt samt kärlförvaring , kyl/frys samt inbyggda ugnar och diskmaskin. Nåtat skeppsgolv enhetligt i kök och vardagsrumsdel.

Vardagsrummet har utgång till stor terrass i sydväst , öppningsbart panoramafönster , rörspisen ger värme och mysfaktor och rustikt innertak med infällda spottar.
Möblerbar hall med avhängning. Helkaklat badrum med wc och duschplats , dubbla vädringsfönster. Tre sovrum varav ett med walkin closet och utgång till altan samt allrum.

Souterrängplanet har spelrum/tonårsrum med egen utgång till enorm terrass i nordväst , ett sovrum. Tvättstuga med tvättmaskin/torktumlare och grovkök, kaklad duschplats. Separat wc med handfat , förråd samt vin/matkällare.

Underbar trädgård med eget vårdträd , planteringar och fina stensättningar. En uppvuxen trädgårdstomt som perfekt kombineras av det höga sluttningsläget med gräsytor och terrasser.

Fastigheten är förhandsbesiktigad Anticimex

Kontakta Peter Kesselbring för vidare information och visning 0733-12 75 60

Läs mer hos mäklaren
Svensk Mäklartjänst AB

Kontakta mäklaren

Peter Kesselbring

Svensk Mäklartjänst AB
Mäklare Peter Kesselbring, Svensk Mäklartjänst AB
031- 13 17 00