Bryggaregatan 2

Torsås kommun Se på karta

1 295 000 kr

Bostadstyp
Villa
Upplåtelseform
Äganderätt
Antal rum
6 rum
Boarea
139 m²
Biarea
78 m²
Tomtarea
1196 m²
Byggår
1909
Driftkostnad
36 738 kr/år
Antal besök
2 212
Dagar på Hemnet
17

Välkommen till Bryggaregatan 2 i centrala Bergkvara och ett nyrenoverat tvåplanshus med källare på välskött tomt och med låg driftskostnad. Villan innehåller två lägenheter som idag är uthyrda och perfekt för dig som vill äga och även hyra ut en lägenhet alternativt hyra ut båda eller använda villan för egen del.

Entréplanet har ljus och luftig planlösning med kök, matplats/vardagsrum, allrum, sovrum med skjutdörrsgarderob samt wc/dusch med tvättmaskin. Kökets utrustning består av spishäll, fläkt, ugn & micro i arbetshöjd, diskmaskin samt kyl/frys.

Lägenheten på övre plan har nytt kök som är utrustat med nya vitvaror samt utgång till balkongen, vardagsrum, TV-rum, sovrum med skjutdörrsgarderob samt ny wc/dusch med tvättmaskin.
Båda lägenheterna är nyrenoverade.

I källaren finns hobbyrum, bergvärmepumpen och gott om förrådsutrymmen.
Egen brunn finns för trädgårdsbevattning.

Bergkvara är ett idylliskt litet samhälle vid havet. I Bergkvara finns livsmedelsbutik med postombud, restaurang, Dalskärs camping samt skola som är en F-6 skola och ligger strax intill östersjökusten, med utsikt över Öland. Skolan inrymmer även förskola för 5-åringar.

Välkommen till en bygd med en perfekt placering mellan Kalmar & Karlskrona och med närhet till Kalmarsund och dess natur och fina badplatser.
Varmt välkomna att boka tid för visning!

Läs mer hos mäklaren
AB Lennart Mäklare

Kontakta mäklaren

Lennart Fredriksson

AB Lennart Mäklare
0480-66066