Åkerövägen 12

Torshäll, Värmdö kommun Se på karta

8 950 000 kr

Bostadstyp
Villa
Upplåtelseform
Äganderätt
Antal rum
6 rum
Boarea
160 m²
Biarea
12 m²
Tomtarea
827 m²
Byggår
2008
Energiklass
F
Driftkostnad
60 000 kr/år
Antal besök
3 000

Välkommen till fågelkvitter och plats för umgänge och lek och denna härliga och välplanerade villa på lugn återvändsgata med nära till både skogen, havet och all tänkbar service. Snyggt stenlagt uppfart med plats för ett par bilar leder till garage, groventré och den trevliga entrén med veranda. Från den rymliga och ljusa hallen blickar du ut över den rymliga öppna planlösningen och ser poolen glittra utanför glaspartierna i vardagsrummet. Här finns två sovrum där båda har direkt utgång till uteplatsen och trädgården. Fint familjebadrum med badkar. Vardagsrummet har en verkligen härlig rymd med dubbeldörrar i glas ut mot trädäck och pool och de stora golvytorna flyter ihop med kök och matsal till generösa umgängesytor. Här finns elegant eldstad för myskvällar och uppvärmning och gott om plats för både loungemöbler och extra matbord om man så önskar. I östra delen finns ett modernt och läckert kök med senare uppdaterade vitvaror. Gott om plats för rejält köksbord för stora familjemiddagar. Trägolv med vattenburen golvvärme i hela nedervåningen. Här finns också en extra groventré med klinkergolv ut mot garage och poolhus. Värmepump och kyl och frys är nyligen utbytta. Andra våningen nås via en vitlackerad trätrappa och startar med ett ljus och mysigt allrum, perfekt för ungdomstillhåll, lekrum eller familjens tv-rum allt efter behov. Ett stort sovrum i varje gavel med dubbla fönster vilket medger att dela upp i två om familjen är stor. Klädkammaren intill det södra sovrummet har helt golv under den begränsande väggen om man vill sätta dit en dörr för ändamålet. Vackert badrum med dusch och läcker bastu finns här.
Detta är en underbart boende för den som behöver utrymme, älskar lugn och natur men ändå vill bo nära bekvämligheter såsom skolor, affär och buss. Torshäll är mycket populärt och längst in i området närmast orörd natur men med trevlig villagatakänsla ligger Åkerövägen. Köpa nu och ha tillträde litet längre fram i tiden är möjligt.
Du som fastighetsägare är medlem i Torshälls samfällighetsförening som äger mark och grönområden i området. Läs gärna mer på samfällighetens webbplats. Här finns också bra information om kommunikationer etc www.torshall.info

Välkommen hem.

Läs mer hos mäklaren
SkandiaMäklarna Värmdö

Kontakta mäklaren

Terése Eldered

SkandiaMäklarna Värmdö
Mäklare Terése Eldered, SkandiaMäklarna Värmdö
0733 94 57 96

Visningstider

  • 14
    aug
    Sön 14 aug kl. 11:15–12:00
    Öppen visning. Boka gärna nedan eller direkt till mäklaren för aktuell info. Varmt välkomna!
För bokad eller privat visning sker anmälan hos mäklaren.