Lanternavägen 5B

Torslanda, Göteborgs kommun Se på karta

12 500 000 kr

Bostadstyp
Villa
Upplåtelseform
Äganderätt
Antal rum
6 rum
Boarea
196,6 m²
Biarea
32 m²
Tomtarea
837,1 m²
Byggår
2023

Med högt läge och enastående utsikt över havet och delar av Göteborgs norra skärgård byggs en arkitektritad villa i stram funktionalistisk stil. Totalt 228,6 kvm fördelat på två sällskapsrum och fyra sovrum. Inflyttning planeras i september 2023.
Ut mot havet öppnar sig villan med stora glaspartier och underbara solterrasser i härligt läge med eftermiddag och kvällssol.
Ljuset tillåts flöda fritt genom den öppna planlösningen. Känslan av hav, himmel och sol uppfyller boendeytor.
Noga utvalda material ger en tydlig röd tråd i hela bostaden. Husets design med vacker värmebehandlad ribbfasad och stora fönsterpartier samt generös takhöjd erbjuder något alldeles unikt.
Tomten erbjuder möjligheter för pool med altan om så önskas mot en extra kostand. OBS - bilderna på poolen med altan runt är en visualisering (bygglov finns). Finns utrymme för poolhus.
Huset levereras nyckelfärdigt (totalentreprenad) från Myresjöhus. Garage och terrass är inte inräknade i priset - men det finns offerter på utförande från olika entreprenörer.
Här bor man med närhet till bl.a. badplats med bryggor och sandstrand, tennis och beachvolley, golfbana, löparspår, båtklubb, skola och förskolor.

Inflyttning planeras september 2023.

Välkommen att kontakta Margaretha Bjurefalk för boka visning!

Läs mer hos mäklaren
House & Home Fastighetsbyrå AB

Kontakta mäklaren

Margaretha Bjurefalk

House & Home Fastighetsbyrå AB
Mäklare Margaretha Bjurefalk, House & Home Fastighetsbyrå AB
0701962702