Sandenvägen 105

Torslanda - Tumlehed, Göteborgs kommun Se på karta

15 000 000 kr

16 000 000 kr -6 %
Budgivning pågår
Här erbjuds budgivning med BankID
Bostadstyp
Villa
Upplåtelseform
Äganderätt
Antal rum
6 rum
Boarea
205 m²
Biarea
12 m²
Tomtarea
1 393 m²
Byggår
2008
Driftkostnad
64 442 kr/år

Har ni högt ställda krav på både ert nya hem och på läge? Varmt välkomna till en modern arkitektur från Arkitekthus, signerat Gert Wingårdh och uppfört av Sköna Hus. Huset är en tvåplansvilla med ett insynsskyddat poolområde på Sandenvägen! Vyn ni ges ifrån huset är något utöver det vanliga. Ni blickar över havet hela 180 grader och här kan ni njuta utav fantastiska solnedgångar och alla dess olika väderomslag, det finns alltid något fint att vila ögonen på. Huset är genomtänkt i detalj där de öppna sociala sällskapsytorna är placerade på andra plan. Ni har gott om plats för önskvärd möblering och ljusinsläppet genom fönsterpartierna från golv till tak är magiskt. Köket från Kungsäter, vardagsrum, lounge och matplats - allt löper i ett. Ni har givetvis utgång till husets baksida som vetter mot naturen och det undangömda poolområde. Övre plan erbjuder er även ett helkaklat, stilfullt badrum och ett sovrum/kontor. Entréplanet innehåller en rymlig hall, tre väl tilltagna sovrum, ett modernt helkaklat badrum med både dusch och badkar, tvättstuga med groventré samt ett tilltaget allrum. Trädgården ger er allt som önskas, träd, buskar, berg i dagen och en plan gräsmatta. På tomten har ni ett garage med plats för en bil samt en uppfart med plats för minst 4 st bilar utan några problem. Anslutningskostnaden för kommunalt VA är erlagd och indragning kvarstår och lämnas till köparen, idag enskilt vatten och avlopp.

Ett boende på Sandenvägen är ett riktigt smultronställe där lugnet infinner sig, njut utav en lång promenad i närområdet och direkt därefter ett svalkande dopp antingen i poolen eller rakt ner i havet - du väljer!

Under dokument på annonsen finner ni besiktningsprotokoll och energideklaration. Varmt välkomna att boka in er till våra visningar!

Läs mer hos mäklaren
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Göteborg - Torslanda

Kontakta mäklaren

Viktoria Börjesson

Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Göteborg - Torslanda
Mäklare Viktoria Börjesson, Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Göteborg - Torslanda
0708-56 00 01

Visningstider

För bokad eller privat visning sker anmälan hos mäklaren.