Skogshyddevägen 12

Tosterön, Strängnäs kommun Se på karta

7 575 000 kr

Budgivning pågår
Bostadstyp
Villa
Upplåtelseform
Äganderätt
Antal rum
6 rum
Boarea
153 m²
Biarea
24 m²
Tomtarea
886 m²
Byggår
2002
Driftkostnad
49 236 kr/år

Välkommen till en väl underhållen villa i vinkel längst in på lugn återvändsgata. Huset från Trivselhus som passar lika bra till barnfamiljen som till det äldre paret är beläget i ett eftertraktat område, granne med naturen och allmänning.

Genomtänkt och delvis öppen planlösning som ger en trivsam känsla och inbjuder till social samvaro. Kök, matplats och vardagsrum med ryggåstak och platsmurad vitkalkad murspis. Stort kök med plats för både umgänge och gemensam matlagning. Härligt matrum i utbyggnad, även det med ryggåstak samt öppningsbara glaspartier ned till golv. Här finns ytterligare en eldstad i gjutjärn som ger en mysig stämning den mörkare tiden av året. Fyra sovrum och två badrum, varav ett med bastu. Från både matrum och huvudsovrummet är det utgång till det stora pooldäcket i ogenerat läge. Här finns flera uteplatser som fångar solen från morgon till kväll. Den uppvuxna och välskötta trädgården är omgiven av en tät ligusterhäck. Vidbyggt garage samt förråd för trädgårdsredskap, ved och cyklar.

Nyanlagt belyst motionsspår gränsar till området. Kort promenad till det populära förskole/skolområdet i Sundby Park och badplatsen på Abborrberget. Gång- eller cykelavstånd till Strängnäs centrum och den vackra Västervikshamnen med dess utbud av av restauranger och caféer.

Läs mer hos mäklaren
SkandiaMäklarna Strängnäs

Kontakta mäklaren

Peter Örsbäcken

SkandiaMäklarna Strängnäs
Mäklare Peter Örsbäcken, SkandiaMäklarna Strängnäs
070-541 45 39