Trånghallavägen 70

Trånghalla, Jönköpings kommun Se på karta

3 600 000 kr

Bostadstyp
Villa
Upplåtelseform
Äganderätt
Antal rum
6 rum
Boarea
123 m²
Biarea
38 m²
Tomtarea
1 222 m²
Byggår
1963
Energiklass
D
Driftkostnad
29 534 kr/år

Välkomna till Trånghallavägen 70
Här finner ni en rymlig och väldisponerad souterrängvilla med bergvärme som uppvärmningssystem i populära Trånghalla med närhet till både förskola, natur, badplatser i Vättern och ni bor med en fantastisk och vidsträckt utsikt över Vättern från vardagsrummet och balkongen i österläge där ni kan njuta av utsikten och dricka morgonkaffet.
Villan erbjuder en ljus och luftig planlösning där entréplan erbjuder er två sovrum, stort kök med en öppen planlösning mot vardagsrummet med braskassett och ett stort fönsterparti med vidsträckt utsikt över Vättern. Vidare erbjuder er entréplan en välkomnande entré/hall samt ett badrum.
Trappan från hallen leder ner till souterrängplan där ni erbjuds ytterligare tre sovrum, WC, hall med utgång till baksidan av trädgården samt gott om biutrymmen i ett allrum samt pannrum.
Här finns en lagom stor och lummig trädgård där det vimlar av perenner, prydnadsbuskar samt fruktträd, något för den trädgårdsintresserade.
För er som har barn är läget här på Trånghallavägen utmärkt och smidigt.
En populär förskola finns i närheten på Trånghallavägen och nya Torpskolan ligger med bekvämt cykel- eller gångavstånd. Vill man ut i skogen når man skogarna upp mot Målskog eller ner mot Vättern på någon minut och vill man bada finns det flera fina badställen utmed Vätterns strand.
Bra busskommunikationer finns här tillsammans med en fin ”ny” cykelbana som leder till och från både Jönköping och Bankeryd.
Välkommen hem!

Läs mer hos mäklaren
Svensk Fastighetsförmedling Jönköping

Kontakta mäklaren

Nicholas Palm

Svensk Fastighetsförmedling Jönköping
Mäklare Nicholas Palm, Svensk Fastighetsförmedling Jönköping
+46708792298