Friskyttevägen 8

Trångsund, Huddinge Se på karta

8 000 000 kr

Bostadstyp
Villa
Upplåtelseform
Äganderätt
Antal rum
6 rum
Boarea
145 m²
Biarea
145 m²
Tomtarea
1 599 m²
Byggår
1979
Driftkostnad
61 005 kr/år

Priset avser båda fastigheterna tillsammans - Länk till den andra fastigheten nedan:

https://www.notar.se/kopa-bostad/objekt/4UT3909MVEDSQA5O

Eftersöker ni villadrömmen inklusive en lättskött tomt, stora sociala ytor, uteplats med rätt solläge och ett näst intill oslagbart läge? Då har ni hittat rätt.

Huset i sig är beläget på två stora plan och uppfyller behoven även för den mest kräsne bostadsletaren. Underhåll i huset har skett löpande under åren och håller i dagsläget väldigt god standard. Utöver de positiva aspekterna av huset i sig så är det väldigt bra beläget rent geografiskt också.

Man bor i ett väldigt lugnt och barnvänligt område med närhet till det mesta. Inom promenadavstånd så finner ni allt från skolor, naturområden, idrottsplatser, matbutiker, servicemöjligheter och kommunikationer in till stadspulsen.

Trångsunds centrum ligger ca 5 minuter bort och där finner ni det mesta inom servicemöjligheter. Kommunikationerna tar er in till stan på ca 18 minuter och bussar går till Farsta, Huddinge och Haninge med jämna mellanrum. Skolor finns även det väldigt nära för alla åldrar. Det finns allt från förskolor till en gymnasieskola som är en utav de allra populäraste i Huddinge kommun.

Under sommartid så tar man sig med enkelhet ner till Drevviken och förslagsvis Sjöängsbadet för ett dopp eller andra sommaraktiviteter. Vintertid så plogas Drevviken för långfärdsskridskoåkning och möjligheter till långfärdsskidåkning finns även det, dock inom ett kort bilavstånd.

Om ni skulle önska en visning eller om ni har frågor eller funderingar så går det jättebra att kontakta ansvarig fastighetsmäklare.

Läs mer hos mäklaren
Notar

Kontakta mäklaren

Guldhemmnet logga

Vinnare

Årets mäklarkedja

Guldhemmet 2019