Gullvivebacken 4B

Trollbäcken, Tyresö Se på karta

7 995 000 kr

Bostadstyp
Villa
Upplåtelseform
Äganderätt
Antal rum
6 rum
Boarea
201 m²
Biarea
32 m²
Tomtarea
899 m²
Byggår
2013
Driftkostnad
28 174 kr/år
Antal besök
9 846
Dagar på Hemnet
9

Grandios villa i naturskönt område med närhet till allt. Anmäl gärna ert intresse via formuläret.

Välkommen till Gullvivebacken och denna mycket representativa villa uppförd år 2013 belägen på trevlig och familjär återvändsgata.
Huset i genomgående fint skick innehar stora sociala ytor inne som ute, en väl genomtänkt planlösning i båda planen och mycket god förvaring. Till detta ett fantastiskt solläge under hela dagen på den lättskötta tomten.
Omgivningarna erbjuder direkt närhet till mysiga Långsjön, vackra natur och rekreationsområden, förskola, idrottsplats samt allt i övrigt som barnfamiljens vardag kräver.

- Tillträde enligt överenskommelse.
- Generösa ytor och goda rumsfördelningar.
- Genomgående hög klass interiört.
- Altan om ca 100 kvm i soligt sydväst.
- 4 rejäla sovrum.
- Mycket god förvaring i huset.
- Plan tomt med gräsmatta samt fruktträd.
- Energisnålt hus.
- Utsökt läge med sjöar, naturområden samt vardagens alla bekvämligheter på korta avstånd.
- Garage samt 2 platser för fordon på uppfart.

Entréplanet som nås från stenlagd entré erbjuder en luftig hall med god förvaring i väggfasta garderober samt i klädkammare.
Vidare från denna del når vi direkt de sociala ytorna med kök och vardagsrum i öppen planlösning av väl tilltagna mått. Här slås man direkt av rymden såväl som de djupa och generösa fönsterpartierna i väst som skänker rejäla ljusflöden.

Köket från Ballingslöv är öppet och socialt där varje detalj i interiör och planering är noga genomtänkt för att skapa bästa möjliga upplevelse för kocken och dennes gäster.
Inredningen är maxad med vitvaror i rostfritt placerade i bekväma arbetshöjder, bänkytor i granit och en trevlig köks-ö centralt placerad.

Vardagsrummet har rymd för stor matsalsdel såväl som flertalet loungegrupper och övrigt möblemang efter tycke och smak. En braskamin finns centralt i rummet och skänker såväl mysfaktor som extra värmekälla.
Från vardagsrummet når man utgång till den rejäla altanen som löper längs med fasaden, här kan ni med vänner och familj av stora mått njuta av solens strålar under hela dagen. Detta medan barnen leker på gräsmattan eller plockar frukt från träden.

I privat del av planet finns ett rymligt och ostört sovrum med förvaring samt egen utgång till altan. Badrummet i anslutning till sovrum är av lyxig karaktär med bastu, bubbelkar och duschavdelning.
I entréplan finns i övrigt ett fullutrustat klädvårdsrum med praktisk groventré.

Övre plan består av tre rejäla sovrum i separata delar som knyts ihop av ett stort allrum med takfönster som skänker ljus. Från allrummet når man även lucka till vinden som innehar förvaringsmöjligheter.
Det ena sovrummet i avskild del har en walk in-closet med god rymd för säsongens alla accessoarer såväl som god förvaring i övrigt. I övriga två sovrum finns sidovindar att nyttja för förvaring.
I planet finns även ett tilltaget badrum med duschavdelning och takfönster.

Garage med elektrisk port samt rymd för två-tre fordon på uppfart. Eluttag finns att tillgå.
Tomten är plan och lättskött med gräsmatta, fruktträd samt bärbuskar. Uppväxt vintergrön häck omgärdar och ger bra insynsskydd.

Närområdet är ett klassiskt villakvarter som upplevs gemytligt och erbjuder en lugn och lantlig känsla. På promenadavstånd når man närmaste förskola och på badrocksavstånd når ni Långsjön.
På korta avstånd från huset finns goda kommunikationer (närmaste hållplats inom 2 mins avstånd), flertalet skolor, bad,

Läs mer hos mäklaren
SkandiaMäklarna Tyresö/Älta

Kontakta mäklaren

Visningstider

  • 26
    okt
    Imorgon kl. 18:30–19:15
    Öppen visning - välkommen!
För bokad eller privat visning sker anmälan hos mäklaren.