Holmgårdsvägen 14

Trummenäs, Karlskrona Karta & restider

3 995 000 kr
Villaicon_villa_inactive Nyproduktion 

Välkommen till Villa Utsikt - en arkitektritad 2-plansvilla perfekt för barnfamiljen! Hög standard med vattenburen golvvärme i hela huset, kök och vardagsrum med öppen planlösning och möjlighet till 5 sovrum. Havsutsikt från övre plan!

Tomten är ca 1000 kvm och belägen i östra delen av området. Priset avser nyckelfärdigt hus inkl. markarbeten, bygglov, VA- och el-anslutning. Fast pris och först till kvarn gäller! Observera att huset ännu inte är uppfört.

Huset har en hög standard med bl.a. vitvaror från Miele och trägolv från Kährs. Samtliga material är väl genomtänkta och noga utvalda av Hem 1:s inredare. Då byggnationen av huset ej är påbörjad finns det fortfarande möjlighet att påverka de interiöra valen.

På Trummenäs Udde bor du naturskönt med havsnära läge och gångavstånd till Trummenäs golfklubb som erbjuder en 18-hålsbana i vacker skärgårdsmiljö samt en 9-håls pay and playbana. I närheten finns även en barnvänlig badplats, båthamn och camping med minigolfbana. Sommartid finns här en servicebutik och pizzeria och under golfsäsongen har även Golfkrogen öppet.

Läs mer om bostaden hos mäklaren
Bostadstyp
Friliggande villa
Boarea
157 m²
Tomtarea
1 033 m² tomt
Antal rum
6 rum
Räkna på boendet

Räkna på ditt nya boende

Se vad det kostar dig per månad att bo på Holmgårdsvägen 14 och skaffa lånelöfte nu.

Pris
3 995 000 kr

Statistik

4 843
besök på Hemnet
Bostaden publicerades för 131 dagar sedan, den 17 februari 2017. Besök på Hemnet avser hemnet.se och Hemnets mobilappar.

Få fler besök till din annons

Liknande bostäder till salu

Guider & Tips