Murgrönsvägen 33A

Tullinge, Botkyrka kommun Se på karta

7 195 000 kr

7 995 000 kr -10 %
Bostadstyp
Villa
Upplåtelseform
Äganderätt
Antal rum
5 rum
Boarea
138 m²
Biarea
38 m²
Tomtarea
1 198 m²
Byggår
2001
Driftkostnad
47 767 kr/år

Välkommen till denna välplanerade enplansvilla i fantastiskt läge med snyggt smidestaket som fint ramar in denna lättskötta tomt i söderläge. Murgrönsvägen 33A är ett hem med det lilla extra skapat för att riktigt njuta av livet. Det inglasade uterummet med plats för loungedel, matplats, härligt spabad samt den generösa trädäckade altanen gör att man riktigt kan njuta redan från tidig vår till sena höstkvällar med familj och vänner.
Villan erbjuder trevligt kök med direktaccess till altanen och vardagsrummet som ger direktaccess till uterum, tre generösa sovrum som med lätthet kan delas av så man får fler sovrum om det skulle behövas, badrum, duschrum samt tvättstuga. Växthus med smart och påkostad gardena bevattningssystem som får alla att vilja odla både tomater, gurka eller kanske vindruvor. Såklart har man även smarta lösningar med bevattningssystem för gräsmattan och den självgående gräsklipparen styrs lätt med telefonen.
Dubbelgarage som alla vill ha! Stort varmgarage om hela 38 kvm med isolerade väggar, tak samt klinker på golv. Garaget erbjuder värme, belysning samt 220 v uttag och 3-fas vilket gör det möjligt att använda tyngre maskiner samt en fastmonterad punktsug. Här finns alla möjligheter att bedriva egen verksamhet, hobbyverksamhet och möjligheten att parkera två bilar i garaget. På den snyggt stenlagda uppfarten får man plats med flertalet bilar.

Läs mer hos mäklaren
Pia Andersson Fastighetsbyrå AB

Kontakta mäklaren

Martina Lyberg

Pia Andersson Fastighetsbyrå AB
Mäklare Martina Lyberg, Pia Andersson Fastighetsbyrå AB
070-9988241