Hålvasterssonsvägen 7

Tullinge Skog, Botkyrka kommun Se på karta

7 750 000 kr

8 495 000 kr -9 %
Budgivning pågår
Bostadstyp
Villa
Upplåtelseform
Äganderätt
Antal rum
6 rum
Boarea
211 m²
Biarea
25 m²
Tomtarea
1 260 m²
Byggår
2018
Energiklass
C
Driftkostnad
9 504 kr/år

SÄNKT PRIS! Modernt hus med fantastisk karaktär i ett lugnt och mysigt villakvarter! Varmt välkomna till Hålvasterssonsvägen 7 och denna nybyggda villa som erbjuder allt familjen önskar.

Huset byggdes 2018 och är perfekt för den växande småbarns- eller tonårsfamiljen. Alla kan bo på ett och samma våningsplan när barnen är mindre för att sedan få ett eget sovrum på entréplan eller ett eget attefallshus att bo i när den äldsta vill prova på att bo själv. Attefallshuset lämpar sig annars mycket bra för uthyrning för de som önskar reducera sina boendekostnader.

I bostaden råder modernitet i både praktik och design. På entréplanet slås man av den öppna och luftiga planlösningen samt ljusflödet som strömmar in från alla fönster i olika väderstreck. En trappa upp visar huset sin fulla karaktär med sin fantastiska takhöjd som sträcker sig över de stilfulla takbalkarna.

Utomhus erbjuder huset en generös veranda med goda utrymmen för loungemöbler, grillplats, spa-bad och grönskande växter. Verandan har även ett högt och vackert läge med sol från eftermiddag till solnedgång. Runtom huset växer även flertalet vackra planteringar upp och här erbjuds bl.a. päronträd, körsbärsträd, rosbuskar, magnolia, blåbärsbuskar och mycket, mycket mer.

Husets värdeår är 2019 och som ägare av fastigheten behöver du inte betala fastighetsavgift fram till 2034 med nuvarande skatteregler.

Är det ditt efternamn som kommer pryda brevlådan framöver? Kontakta mäklaren redan nu för att anmäla ert intresse.

Läs mer hos mäklaren
MH Mäklarservice AB

Kontakta mäklaren

Adam Hultqvist

MH Mäklarservice AB
Mäklare Adam Hultqvist, MH Mäklarservice AB
073 618 90 01