Jaktvägen 1 + Jaktvägen 3

TUMBA, Botkyrka kommun Se på karta

9 995 000 kr

Budgivning pågår
Här erbjuds budgivning med BankID
Bostadstyp
Villa
Upplåtelseform
Äganderätt
Antal rum
6 rum
Boarea
185 m²
Tomtarea
2 082 m²
Byggår
1998
Driftkostnad
58 646 kr/år

Nu saluförs en fantastisk möjlighet att förvärva denna magiska fastighet! Fördelat på två fastigheter om totalt 3 479 kvm ligger detta fantastiska och mycket välskötta hus om ca 200 kvm! Här bor man storslaget med rymliga ytor, stort inglasat uterum för året-runt-bruk och pool med både uppvärmning och skjutbart tak. Mycket avskilt läge med sol från morgon till kväll. Lång uppfart med plats för flertalet bilar.

Det herrgårdsliknande huset, som ger ett mycket välskött och majestätiskt intryck. har en ståndsmässig entré med dubbeldörrar som öppnar upp till en härlig syn genom huset ändå till poolen. Entréplanet är perfekt utformat med stora sociala ytor mellan det rymliga köket, matsalen och vardagsrummet med den fungerande braskaminen och utgången till uterummet. Entréplanet har även ett stort badrum med bastu och separat WC, tvättstuga samt stort sovrum. En trappa upp möts man av ett härligt allrum med stora ytor och balkong som ger utsikt över uppfarten, samt tre sovrum varav det ena är ca 25 kvm och delbart. Även här finns ett helkaklat duschrum, helrenoverat 2019, samt klädkammare. På tomten finns även ett äldre hus om ca 45 kvm (utan badrum och indraget vatten).

Här finns fantastiska möjligheter då tomten som omfattar två fastigheter redan är avstyckad och möjlighet då finns för den som önskar att antingen behålla de två fastigheterna och renovera upp befintligt hus alt bygga nytt hus eller sälja tomten.

Läs mer hos mäklaren
Svensk Fastighetsförmedling Botkyrka/Salem

Kontakta mäklaren

Michelle Endre

Svensk Fastighetsförmedling Botkyrka/Salem
Mäklare Michelle Endre, Svensk Fastighetsförmedling Botkyrka/Salem
+46708844552